Αναζήτηση
Για τηλεφωνική παραγγελία, κάλεσε στο 210 6003789 (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 18:00)
Όλες οι Κατηγορίες
    Μενού Close

    Viking Σχοινάκι Ταχύτητας IR-97120

    Κατασκευαστής: Viking
    Σχοινάκι Ταχύτητας Καφέ Viking IR-97120. Κατάλληλο για απλή αλλά και δυναμική προπόνηση. Είναι ιδανικό για ζέσταμα και απαραίτητο αξεσουάρ για δραστηριότητες όπως Crossfit, Boxing, MMA και αερόβια προπόνηση.
    ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 36400
    SKU: 102161
    Διαθεσιμότητα: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες
    12,00 €
    i h
    Ship to
    *
    *
    Τρόπος αποστολής
    Όνομα
    Εκτιμώμενη παράδοση
    Τιμή
    Δεν υπάρχουν πληροφορίες
    Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

    Σχοινάκι ταχύτητας της Viking, κατάλληλο για απλή αλλά και δυναμική προπόνηση. Είναι ιδανικό για ζέσταμα και απαραίτητο αξεσουάρ για δραστηριότητες όπως Crossfit, Boxing, MMA και αερόβια προπόνηση. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μεγάλη ποικιλία ασκήσεων, από την κλασική άσκηση άλματος μέχρι το διπλό και τριπλό πέρασμα του σχοινιού. Κατάλληλο για να ανεβάσετε πολύ γρήγορα παλμούς και για να κάψετε θερμίδες κάνοντας μια προπόνηση υψηλής έντασης. Τονώνει τους μύες των ποδιών, τους γλουτούς, τους ώμους και τον κορμό, ενώ παράλληλα βελτιώνει τον συντονισμό σας. Το μικρό του μέγεθος το κάνει εύκολο στην μεταφορά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού.

    Διαθέτει ρουλεμάν για πολύ γρήγορες και ομαλές περιστροφές, χωρίς τριβές και μπλεξίματα όπως συμβαίνει στα τυπικά σχοινάκια γυμναστικής. Αυτό το κάνει ιδανικό για έντονες προπονήσεις όπου θα χρειαστείτε μεγάλη ταχύτητα περιστροφής. Το σχοινάκι είναι φτιαγμένο από δέρμα και είναι κατάλληλο για χρήση κυρίως σε εσωτερικούς χώρους.

    Δερμάτινο με ρουλεμάν, ξύλινη λαβή