Αναζήτηση
Για τηλεφωνική παραγγελία, κάλεσε στο 210 6003789 (Δευτέρα - Κυριακή 09:00 - 21:00)
Όλες οι Κατηγορίες
  Μενού Close

  Σχετικά με εμάς

  Η reGroup φέρνει ξανά τις προσφορές που λατρέψατε σε προϊόντα, εστιατόρια, spa, υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, είδη και υπηρεσίες σπιτιού, δραστηριότητες, ξενοδοχεία, ταξίδια και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

  Η ομάδα της reGroup, εργάζεται δυναμικά με στόχο να απολαμβάνετε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, τις καλύτερες τιμές της αγοράς και γρήγορη εξυπηρέτηση σε ό,τι κι αν επιλέξετε.

  Κάνοντας εγγραφή στο newsletter μας, θα λαμβάνετε καθημερινά ασυναγώνιστες προσφορές για κάθε σας ανάγκη και επιθυμία, όπου κι αν βρίσκεστε.

  Η φιλοσοφία της reGroup βασίζεται στην απόλυτη ικανοποίηση των μελών μας. Με ποιον τρόπο;

  Παρουσιάζουμε μόνο ό,τι θα θέλαμε και οι ίδιοι να αγοράσουμε!

  Επιλέγουμε προσεκτικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα. Κάθε συνεργάτης επιλέγεται με αυστηρά κριτήρια και αξιολογείται συνεχώς βάσει των δικών σας κριτικών και προτάσεων.

  Ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

  Αποκτήστε, δοκιμάστε, απολαύστε αυτά που θέλετε και χρειάζεστε, χωρίς να ξοδέψετε μία περιουσία. Κάντε δώρα στον εαυτό σας και στους άλλους, ζήστε μοναδικές εμπειρίες και χαλαρώστε από το άγχος της καθημερινότητας, με υπηρεσίες κάθε είδους.

  Γρήγορη εξυπηρέτηση σε οτιδήποτε χρειαστείτε!

  Θέλουμε να κάνουμε κάθε εμπειρία σας μοναδική, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην εξυπηρέτηση των πελατών μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, για οποιαδήποτε απορία και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.


  Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών:

  Τηλέφωνο: 2106003789
  email: support@regroup.gr

  Νέες Συνεργασίες:

  email: b2b@regroup.gr

  Yπεύθυνoς για τo περιεχόμενo της ιστoσελίδας:

  WEBMARKET IKE

  Περιoρισμός ευθύνης:

  Η reGroup κάνει κάθε πρoσπάθεια για να εξασφαλίσει την ακρίβεια των στoιχείων στην ιστoσελίδα. Παρ' όλα αυτά σε περίπτωση λανθασμένων πληρoφoριών, η reGroup δεν έχει νoμική ευθύνη για oπoιαδήπoτε ζημιά πιθανόν πρoκύψει από λάθη στην ιστoσελίδα. Eπίσης η ιστoσελίδα μας περιέχει συνδέσμoυς σε άλλες ιστoσελίδες. Η reGroup σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τo περιεχόμενo των ιστoσελίδων αυτών.