Αναζήτηση
Για τηλεφωνική παραγγελία, κάλεσε στο 210 6003789 (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 18:00)
Όλες οι Κατηγορίες
    Μενού Close

    Τρίφτης Allure Ανοξείδωτος Mε Δοχείο Estia 01-19143

    Κατασκευαστής: Estia
    Τρίφτης Inox με δοχείο συλλογής από ξύλο ακακίας. από την σειρά Allure της EstiaHomeArt. Κατάλληλη για να τρίψετε σκληρά τυριά, σοκολάτα, εξωτερική φλούδα εσπεριδοειδών κ.α.
    ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 37340
    SKU: E01-19143
    Διαθεσιμότητα: 3 - 5 εργάσιμες ημέρες
    8,90 €
    i h
    Ship to
    *
    *
    Τρόπος αποστολής
    Όνομα
    Εκτιμώμενη παράδοση
    Τιμή
    Δεν υπάρχουν πληροφορίες
    Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

    Βυθιστείτε στη γοητεία της σειράς Allure, μιας συλλογής ειδών οικιακής χρήσης που συνδυάζει κομψότητα και βιωσιμότητα. Αντλώντας έμπνευση από τη διαχρονική φινέτσα του ιβουάρ χρώματος και τη μαγνητική ομορφιά του ξύλου ακακίας, είναι φτιαγμένη για να αναδείξει τον χώρο σας. Το όνομα Allure αντικατοπτρίζει τη δυνατότητά της να σαγηνεύει και να εντυπωσιάζει, αποπνέοντας μια αρμονική ισορροπία μεταξύ αισθητικής και πρακτικότητας.  Μέσω της σειράς Allure, η EstiaHomeArt σας προσκαλεί να εξερευνήσετε την αρμονία αυτών των στοιχείων, μετατρέποντας καθημερινά αντικείμενα σε πηγές έμπνευσης.

    Ο τρίφτης της εταιρείας Estia, είναι ιδανικός για ξύσμα λεμονιού, πορτοκαλιού, αλλά και για να τρίψετε σκληρά τυριά, σοκολάτα και άλλα. Χρησιμοποιήστε τον είτε κάθετα είτε οριζόντια, ασκώντας απαλή πίεση στα τρόφιμα καθώς τρίβετε.
    Είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι, ένα υλικό ιδιαίτερα ανθεκτικό που δε διαβρώνεται. Διαθέτει δοχείο συλλογής για την ασφαλή αποθήκευση των τροφίμων.

    Χαρακτηριστικά :

    Υλικό: Inox / Ξύλο ακακίας

    Χρώμα: Inox

    Τύπος: Τρίφτης

    Διαθέτει: Δοχείο από ξύλο ακακίας

    Λαβή: ΝΑΙ

    Συλλογή: Allure

    Ετικέτες προϊόντος