Αναζήτηση
Για τηλεφωνική παραγγελία, κάλεσε στο 210 6003789 (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 18:00)
Όλες οι Κατηγορίες
    Μενού Close

    Θερμός Aνοξείδωτο Travel cup Save the Aegean 300ml Fjord Grey Estia 01-16722

    Κατασκευαστής: Estia
    Travel cup ανοξείδωτο 300ml Estia Save the Aegean με καλαμάκι και βουρτσάκι. Διατηρεί τα ροφήματα 12 ώρες κρύα και 6 ώρες ζεστά.
    ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 28390
    SKU: E01-16722
    Διαθεσιμότητα: 3 - 5 εργάσιμες ημέρες
    15,90 €
    i h
    Ship to
    *
    *
    Τρόπος αποστολής
    Όνομα
    Εκτιμώμενη παράδοση
    Τιμή
    Δεν υπάρχουν πληροφορίες
    Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

    Το ανανεωμένο Travel Cup με σχεδιασμό που θυμίζει κουτί αναψυκτικού, θα γίνει ο νέος σου σύμμαχος σε κάθε στιγμή της ημέρας για το νερό ή τον καφέ, για το γραφείο ή το γυμναστήριο. Eίναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι 18/8 και προσφέρει μέγιστη προστασία και αναλλοίωτη γεύση του ροφήματος σε κάθε γουλιά.

    Με διπλό τοίχωμα που κρατάει τα ροφήματα κρύα για 12 ώρες και ζεστά για με τη θερμοκρασία του εξωτερικού τοιχώματος να παραμένει σταθερή χωρίς να «ιδρώνει» για άνετο κράτημα. . Το 100% στεγανό καπάκι αποτρέπει κάθε διαρροή για μεταφορά του θερμός χωρίς φόβο.

    Με ενισχυμένο αναδιπλούμενο καλαμάκι που προσφέρει άνεση σε κάθε γουλιά και προστασία όταν δεν χρησιμοποιείται. Διαθέτει μεγάλο στόμιο που επιτρέπει την προσθήκη πάγου εντός του θερμός, και ενισχυμένη βάση στο εσωτερικό καλαμάκι για μέγιστη σταθερότητα.

    Είναι επαναχρησιμοποιούμενα και οικολογικά, συμβάλλοντας στη μείωση του πλαστικού. Η συσκευασία τους είναι 100% από ανακυκλώσιμο χαρτόνι.

    Τα επαναχρησιμοποιούμενα μπουκάλια της συλλογής Save the Aegean, προωθούν το οικολογικό μήνυμά τους μέσω της συσκευασίας από 100% ανακυκλώσιμο χαρτόνι, ενώ σε αντίθεση με τα πλαστικά μπουκάλια είναι απαλλαγμένα από ουσίες BPA. Μέρος των πωλήσεων των προϊόντων Save the Aegean χρηματοδοτεί τις ενέργειες του οργανισμού Αρχιπέλαγος για την προστασία των θαλασσών του Αιγαίου.

    Χαρακτηριστικά:

    Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι 18/8 εσωτερικά & εξωτερικά

    Κατάλληλο για: Το γραφείο, την βόλτα, το ταξίδι, το γυμναστήριο

    Χρώμα: Fjord Grey

    Τύπος: Travel Cup

    Μέγιστη θερμοκρασία: Έως 12 ώρες κρύο & έως 6 ώρες ζεστό

    Διαθέτει: Μεγάλο στόμιο για προσθήκη πάγου | Βουρτσάκι καθαρισμού για το καλαμάκι | Βαφή με επίστρωση πούδρας μεγάλης αντοχής

    Συλλογή: Save the Aegean

    Καπάκι: Ενισχυμένο καπάκι 100% στεγανό