Αναζήτηση
Για τηλεφωνική παραγγελία, κάλεσε στο 210 6003789 (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 18:00)
Όλες οι Κατηγορίες
    Μενού Close

    Στρώμα Γυμναστικής με κρίκους 1.5cm Μπλε C-3016 Viking NBR Mat with Hangers 103179

    Κατασκευαστής: Viking
    Στρώμα Γυμναστικής με κρίκους 1.5cm Μπλε C-3016 Viking. Από υψηλότατης ποιότητας ECO NBR, με μεγάλη πυκνότητα για να απορροφά πλήρως το βάρος του σώματος. Φιλικό για το δέρμα και πολύ άνετο στη χρήση σε βαθμό που δεν αισθανόμαστε την σκληρότητα του δαπέδου.
    ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 36324
    SKU: 103179
    Διαθεσιμότητα: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες
    18,00 €
    i h
    Ship to
    *
    *
    Τρόπος αποστολής
    Όνομα
    Εκτιμώμενη παράδοση
    Τιμή
    Δεν υπάρχουν πληροφορίες
    Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

    Από υψηλότατης ποιότητας ECO NBR, με μεγάλη πυκνότητα για να απορροφά πλήρως το βάρος του σώματος. Φιλικό για το δέρμα και πολύ άνετο στη χρήση σε βαθμό που δεν αισθανόμαστε την σκληρότητα του δαπέδου. Ιδιαίτερα μεγάλης αντοχής, επανέρχεται γρήγορα μετά από πίεση και επηρεάζεται ελάχιστα από την υγρασία Διαθέτει 2 όψεις (μία λεία και μία αντιολισθητική) και ιμάντες για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά. Με 2 ενσωματωμένους κρίκους για αποθήκευση σε όρθια θέση, ώστε να στεγνώνει εύκολα και να διατηρεί το σχήμα του. 180x60x1.5cm Χρώμα: Μπλε

    Το στρώμα γυμναστικής C-3016 από την Viking είναι κατασκευασμένο από συνθετικό αφρό NBR, που προσδίσει αντιολισθιτικές ιδιότητες για να εκτελείται εύκολα και με μεγαλύτερη ασφάλεια τις ασκήσεις σας, είτε στο σπίτι είτε στο γυμναστήριο και με πάχος 1εκ. που μπλοκάρει τον κρύο αέρα από το έδαφος και απορροφά τους θορύβους.
    Είναι μαλακό, άνετο και βοηθάει στην μείωση της πίεσης που μπορεί να ασκείται στις αρθρώσεις σας. Επανέρχεται γρήγορα στην αρχική του κατάσταση κατά την αλλαγή των κινήσεων που κάνετε. Κατάλληλο για ασκήσεις yoga – pilates.