Αναζήτηση
Για τηλεφωνική παραγγελία, κάλεσε στο 210 6003789 (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 18:00)
Όλες οι Κατηγορίες
    Μενού Close

    Ψωμιέρα Μεταλλική Μαύρη Bamboo Essentials 42x23x13 cm Estia 01-20248

    Κατασκευαστής: Estia
    Ψωμιέρα Bamboo Essentials Μεταλλική 42x23x13cm Μαύρη. Ιδανική για αποθήκευση του ψωμιού με στυλ ενώ ταυτόχρονα το καπάκι της είναι κατάλληλο για επιφάνεια κοπής.
    ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 35955
    SKU: E01-20248
    Διαθεσιμότητα: 3 - 5 εργάσιμες ημέρες
    24,90 €
    i h
    Ship to
    *
    *
    Τρόπος αποστολής
    Όνομα
    Εκτιμώμενη παράδοση
    Τιμή
    Δεν υπάρχουν πληροφορίες
    Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

    Ψωμιέρα από την σειρά Βamboo Essentials της εταιρείας Estia. Μεταλλικό δοχείο σε μαύρο χρώμα, και καπάκι από μπαμπού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ξύλο κοπής. Έχει minimal σχέδιο και ουδέτερο χρώμα με ευκολία θα ταιριάξει σε οποιοδήποτε χώρο.

    Ιδανική για να αποθηκεύετε το ψωμί σας και να το διατηρείτε φρέσκο για περισσότερο καιρό. Σφραγίζει με ασφάλεια ώστε να εμποδίζει την άμεση επαφή με του ψωμιού με τον αέρα, επιμηκύνοντας έτσι τη ζωή του, αφού το ψωμί όταν έρχεται σε επαφή με τον αέρα έχει την τάση να χαλάει πιο γρήγορα. Επίσης θα το προστατέψει από έντομα και άλλους εξωγενείς παράγοντες, ενώ παράλληλα θα συμβάλλει στο να παραμείνει η κουζίνα σας καθαρή και απαλλαγμένη από ψίχουλα.

    Το καπάκι της κατασκευάζεται από μπαμπού, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον υλικό. Το μπαμπού έχει μεγάλη αντοχή και παραμένει όμορφο για χρόνια. Είναι επίσης πιο ανθεκτικό από τα άλλα παραδοσιακά ξύλα και είναι πολύ φιλικό προς το περιβάλλον, αφού αναπτύσσεται φυσικά χωρίς τη χρήση χημικών και λιπασμάτων. Είναι λιγότερο επιρρεπές σε φούσκωμα και μπορεί να καθαριστεί εύκολα.

    Χαρακτηριστικά :

    Υλικό: Μεταλλικό / Bamboo

    Χρώμα: Μαύρο

    Τύπος: Ψωμιέρα

    Διαθέτει: Καπάκι κατάλληλο για επιφάνεια κοπής

    Συλλογή: Bamboo Essentials

    Καπάκι: Bamboo

    Ετικέτες προϊόντος