Αναζήτηση
Για τηλεφωνική παραγγελία, κάλεσε στο 210 6003789 (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 18:00)
Όλες οι Κατηγορίες
  Μενού Close

  Προστατευτικά Kαλύμματα Για Πόδια Επίπλων Σε Διάφανο Χρώμα Από Σιλικόνη και Τσόχα 24 Τεμάχια

  Κατασκευαστής: ΟΕΜ
  Τα καλύμματα ποδιών επίπλων σιλικόνης είναι εύκαμπτα και ελαστικά για να εφαρμόζουν σε στρογγυλά πόδια επίπλων με διάμετρο 1.7-3 cm ή ακόμα και σε έπιπλα με ακανόνιστο σχήμα.
  ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 32258
  SKU: C03G0070696
  Διαθεσιμότητα: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες
  9,90 €
  i h
  Ship to
  *
  *
  Τρόπος αποστολής
  Όνομα
  Εκτιμώμενη παράδοση
  Τιμή
  Δεν υπάρχουν πληροφορίες
  Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

  Με το μαξιλαράκι από τσόχα στο κάτω μέρος, τα προστατευτικά δαπέδου σιλικόνης είναι καλύτερα από τα παραδοσιακά καλύμματα ποδιών επίπλων.

  Προστατεύουν τα πόδια των επίπλων και το δάπεδο από ζημιές, επιτρέπουν στα πόδια των επίπλων σας να γλιστρούν ομαλά κατά μήκος του δαπέδου χωρίς θόρυβο και μειώνουν την τριβή με το πάτωμα προστατεύοντάς το από γρατσουνιές.

  Είναι κατασκευασμένα από 100% μαλακή σιλικόνη, με πάχυνση και ανθεκτικότητα στη φθορά, στρώμα EVA υψηλής πυκνότητας που βοηθά τα έπιπλα να έχουν μεγαλύτερη σταθερότητα. Όλα τα υλικά είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Όταν μετακινείτε τα έπιπλά σας, η τσόχα πάχους 5 χιλιοστών συμβάλλει στη μείωση του θορύβου αποτελεσματικά και διευκολύνει την ολίσθηση.

  Τα καλύμματα ποδιών επίπλων σιλικόνης είναι εύκαμπτα και ελαστικά για να εφαρμόζουν σε στρογγυλά πόδια επίπλων με διάμετρο 1.7-3 cm ή ακόμα και σε έπιπλα με ακανόνιστο σχήμα.

  Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για καρέκλα, γραφείο, τραπέζι γραφείου, αρχειοθήκη, σκαμπό κουζίνας και διάφορα άλλα έπιπλα.

  Το διαφανές χρώμα είναι σχεδόν αόρατο και η χρήση του προστατευτικού ποδιών επίπλων σιλικόνης δεν θα επηρεάσει την εμφάνιση των υπέροχων επίπλων σας.

  Η συσκευασία περιλαμβάνει 24 καλύμματα ποδιών καρέκλας από τσόχα 1.7-3 CM, τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας στην καθημερινή ζωή.