Αναζήτηση
Για τηλεφωνική παραγγελία, κάλεσε στο 210 6003789 (Δευτέρα - Κυριακή 09:00 - 21:00)
Όλες οι Κατηγορίες
  Μενού Close

  Παιχνίδι Εξωτερικών Χώρων Waboba Flyer

  Κατασκευαστής: Waboba
  Ιδανικό παιχνίδι για εξωτερικούς χώρους, το πάρκο, την παραλία ή την αυλή σας ενώ μπορείτε να παίξετε και σε γήπεδο του βόλεϊ, χρησιμοποιώντας τα χέρια και το κεφάλι, ή σε γήπεδο του τένις χρησιμοποιώντας τα γόνατα και τα πόδια σας.
  ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 24174
  SKU: C02G0130068
  Διαθεσιμότητα: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες
  9,99 €
  i h
  Ship to
  *
  *
  Τρόπος αποστολής
  Όνομα
  Εκτιμώμενη παράδοση
  Τιμή
  Δεν υπάρχουν πληροφορίες
  Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

  Το WabobaFlyer είναι ένα παιχνίδι για εξωτερικούς χώρους που βασίζεται στο badminton. Διαθέτει 3 μεγάλα φτερά στο πίσω μέρος ενώ το μπροστινό του μέρος, με το οποίο προσγειώνεται, αποτελείται από λάστιχο. Έτσι διαγράφει μια δυναμική αλλά σταθερή τροχιά που βελτιώνει τον συγχρονισμό ματιών και χεριών. Το WabobaFlyerσυνδυάζει τις ιδιότητες του φτερού και μιας μπάλας.

  Όταν βρίσκεται στον αέρα πετάει όπως το φτερό ενώ όταν κάποιος το χτυπήσει αντιδρά όπως μια μπάλα και αναπηδάει. Χτυπήστε το WabobaFlyer με τα χέρια σας, τα γόνατά σας, τα πόδια σας ή ακόμα και με το κεφάλι σας για να μην του επιτρέψετε να πέσει στο έδαφος. Είναι ιδανικό για να παίξετε με ένα ακόμα ή και περισσότερα άτομα.

  Προσκαλέστε τους φίλους σας σε ένα νέο και διασκεδαστικό παιχνίδι και προσπαθήστε συνεχώς να ξεπεράσετε το καλύτερό σας σκορ χωρίς να πέσει το WabobaFlyerστο έδαφος.

  Είναι ιδανικό για το πάρκο, την παραλία ή την αυλή σας ενώ μπορείτε να παίξετε και σε γήπεδο του βόλεϊ, χρησιμοποιώντας τα χέρια και το κεφάλι, ή σε γήπεδο του τένις χρησιμοποιώντας τα γόνατα και τα πόδια σας.

  Διαστάσεις: 

  Περίπου 10,5 εκατοστά με διάμετρο 5 εκατοστά

  Τυχαίο χρώμα κόκκινο. κίτρινο ή μπλε.