Αναζήτηση
Για τηλεφωνική παραγγελία, κάλεσε στο 210 6003789 (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 18:00)
Όλες οι Κατηγορίες
    Μενού Close

    Μηχανή Espresso Retro Epoque 1350w 20bar 1.5lt Mint Estia 06-19440

    Κατασκευαστής: Estia
    Ημιαυτόματη μηχανή Retro Epoque για καφέ espresso, της εταιρείας Estia. Η παροχή καφέ γίνεται με αλεσμένο espresso, στο μέγεθος κοπής που εσείς επιθυμείτε.Με ισχύ 1350 Watt & αποσπώμενο δοχείο νερού .
    ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 35102
    SKU: E06-19440
    Διαθεσιμότητα: 3 - 5 εργάσιμες ημέρες
    139,90 €
    i h
    Ship to
    *
    *
    Τρόπος αποστολής
    Όνομα
    Εκτιμώμενη παράδοση
    Τιμή
    Δεν υπάρχουν πληροφορίες
    Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

    Τι γίνεται όταν το κομψό 60’s design συναντά τις λειτουργίες μίας σύγχρονης μηχανής espresso;

    Η πρακτικότητα και το στυλ συνδυάζονται για να κάνουν κάθε κουζίνα να ξεχωρίσει! Η μηχανή espresso Epoque με μοτέρ 1350W και αντλία 20 bar παρασκευάζει espresso με μοναδική κρέμα σε κάθε χρήση. Διαθέτει πρακτικά κουμπιά ενεργοποίησης, εκχύλισης καφέ και λειτουργίας ατμού που την καθιστούν εύκολη στη χρήση και μετρητή bar με ένδειξη πίεσης. Με ακροφύσιο και πλήκτρο ρύθμισης ροής ατμού για αφρόγαλα και ζέσταμα νερού ή γάλατος.

    Το δοχείο νερού είναι αποσπώμενο, άρα προσφέρει εύκολο γέμισμα και καθαρισμό, και έχει χωρητικότητα 1.5 λίτρα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να φτιάξει περίπου έως και 25 μονά φλυτζάνια ζεστού καφέ espresso, μέχρι να χρειαστεί να το ξαναγεμίσετε.

    Χάρη στην αφρογαλιέρα μπορείτε να αναμειγνύετε χειροκίνητα ατμό και γάλα για να δημιουργείτε αφρό με την ιδανική πυκνότητα για το ρόφημα με γάλα που προτιμάτε, όπως για παράδειγμα για cappuccino ή για latte.
    H πίεση που ασκεί το boiler στον καφέ ώστε να επιτευχθεί η εκχύλιση, αντιστοιχεί σε 20 bar. Οι συνήθεις τιμές που προτείνονται για έναν πλούσιο και κρεμώδη espresso είναι από 9 bar και άνω.

    Συνδυάστε την μηχανή espresso με την φρυγανιέρα και τον βραστήρα της Estia Home Art Epoque Series και δώστε retro διάθεση στο χώρο σας!

    Χαρακτηριστικά :

    Χρώμα: Μέντα

    Τύπος: Mηχανή Espresso

    Διαθέτει: Αποσπώμενο δοχείο νερού / Αποσπώμενο δοχείο συλλογής υγρών / Θερμαινόμενη επιφάνεια τοποθέτησης και προθέρμανσης φλιτζανιών / Μετριτής bar με ένδειξη πίεσης

    Ισχύς: 1350W

    Διαστάσεις : Μήκος 29 x Πλάτος 24 x Ύψος 30.3 cm

    Εγγύηση: 2 Χρόνια

    Συλλογή: Epoque

    Λυχνίες: Λειτουργίας / Εκχύλισης καφέ / Λειτουργίας ατμού