Αναζήτηση
Για τηλεφωνική παραγγελία, κάλεσε στο 210 6003789 (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 18:00)
Όλες οι Κατηγορίες
  Μενού Close

  Κουτί Οργάνωσης 2 Θέσεων Bamboo Essentials 35x31x12.5 cm Estia 03-17606

  Κατασκευαστής: Estia
  Κουτί οργάνωσης bamboo 2 θέσεων με δυνατότητα στοίβαξης και πολλαπλών χρήσεων για να διατηρήσετε το χώρο σας τακτοποιημένο και λειτουργικό.
  ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 33273
  SKU: E03-17606
  Διαθεσιμότητα: 3 - 5 εργάσιμες ημέρες
  15,90 €
  i h
  Ship to
  *
  *
  Τρόπος αποστολής
  Όνομα
  Εκτιμώμενη παράδοση
  Τιμή
  Δεν υπάρχουν πληροφορίες
  Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

  Τα κουτιά οργάνωσης Bamboo Essentials, κάνουν την οργάνωση του σπιτιού απλή και ευέλικτη. Η δυνατότητα στοίβαξης αυτών των κουτιών τα καθιστά ιδανικά για την οργάνωση διάφορων προϊόντων στην κουζίνα, το μπάνιο ή τα ντουλάπια, καθώς μπορούν να τοποθετηθούν με ευκολία το ένα πάνω στο άλλο, εξοικονομώντας χώρο. Επιλέξτε τα κουτιά οργάνωσης Bamboo Essentials για να διατηρήσετε το χώρο σας τακτοποιημένο και λειτουργικό.

  Γιατί να επιλέξετε το bamboo:

  Ανανεώσιμη & βιώσιμη 1η ύλη: Το bamboo είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο φυτό παγκοσμίως μεγαλώνοντας έως και 1 μέτρο καθημερινά. Επιπλέον, συνεχίζει να αναπτύσσεται άμεσα μετά την κοπή του αποτελώντας μία συνεχώς ανανεώσιμη πηγή πρώτης ύλης.

  Καλλιεργείται οικολογικά: Η φύτευση και η ανάπτυξη του bamboo δεν απαιτεί χημικά λιπάσματα ή φυτοφάρμακα, ενώ σπάνια απαιτείται η επαναφύτευσή του.

  Παράγει 35% περισσότερο οξυγόνο: Συγκριτικά με ένα δέντρο, το bamboo παράγει έως και 35% περισσότερο οξυγόνο ενώ βοηθά σημαντικά στην απορρόφηση διοξειδίου του άνθρακα και στην καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

  Αποτελεί ένα από τα ανθεκτικότερα υλικά: Το bamboo έχει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα από τον χάλυβα! Σε συνδυασμό με την ελαφριά και εύκαμπτη δομή του αποτελεί ένα εξαιρετικό υλικό ακόμα και για οικοδομικές κατασκευές. Η αντοχή του είναι τέτοια που χρησιμοποιείται κατά κόρων σε σεισμογενείς περιοχές για την κατασκευή σπιτιών.

  Χαρακτηριστικά :

  Διαστάσεις : Μήκος 35 x Πλάτος 31 x Ύψος 12.5 cm

  Υλικό: 100% Bamboo

  Τύπος: Κουτί οργάνωσης

  Συλλογή: Bamboo Essentials

  Καπάκι: Όχι

  Ετικέτες προϊόντος