Αναζήτηση
Για τηλεφωνική παραγγελία, κάλεσε στο 210 6003789 (Δευτέρα - Κυριακή 09:00 - 21:00)
Όλες οι Κατηγορίες
  Μενού Close

  Καλώδια Εκκίνησης Μπαταρίας Αυτοκινήτου

  Κατασκευαστής: OEM
  Καλώδια εκκίνησης μπαταρίας αυτοκινήτου. Ένα αξεσουάρ που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε πορτ-παγκάζ, ενισχυμένο καλώδιο για 500A ρεύμα, μήκος καλωδίων: 3 μέτρα, βαρέως τύπου με μεγάλη αντοχή.
  ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 17499
  SKU: 22173-600-00-05
  Διαθεσιμότητα: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες
  Αρχική τιμή: 29,90 €
  16,90 €
  Έκπτωση: 43,48%
  i h
  Ship to
  *
  *
  Τρόπος αποστολής
  Όνομα
  Εκτιμώμενη παράδοση
  Τιμή
  Δεν υπάρχουν πληροφορίες
  Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

  Με τα Καλώδια Εκκίνησης Μπαταρίας Αυτοκινήτου δεν θα μένετε ποτέ από ρεύμα! Με ενισχυμένα χοντρά καλώδια και ακροδέκτες 16 cm.

  Απαραίτητο σε κάθε αυτοκίνητο και η μοναδική λύση αν μείνετε από μπαταρία, καθώς μπορείτε εύκολα να πάρετε ρεύμα από ένα άλλο αυτοκίνητο!

  Τα Καλώδια εκκίνησης μπαταρίας αυτοκινήτου και όλων των μπαταριών έχουν μέγιστη ισχύ 500AMP και μήκος 3m.

  Χαρακτηριστικά:

  Ενισχυμένο καλώδιο για 500A ρεύμα

  Δυνατοί ακροδέκτες για τέλεια επαφή

  Άνοιγμα δαγκάνας: 15,5 cm

  Μήκος καλωδίων: 3 μέτρα

  Πάχος καλωδίου με τη μόνωση: Διάμετρος 1 cm

  Μήκος Ακροδεκτών: 16 cm

  Ένα αξεσουάρ που πρέπει να βρίσκεται σε κάθε πορτ-παγκάζ.

  Χρήση:

  Σύνδεση

  1. Συνδέστε μία από τις κόκκινες τσιμπίδες στον πόλο (+) της αποφορτισμένης μπαταρίας και την άλλη κόκκινη τσιμπίδα στον πόλο (+) της μπαταρίας υποβοήθησης.

  2. Συνδέστε μία από τις μαύρες τσιμπίδες στον πόλο (-) της μπαταρίας υποβοήθησης και την άλλη μαύρη τσιμπίδα στη γείωση του οχήματος που έχει υποστεί βλάβη (καλώδια γείωσης ή μεταλλικό τμήμα του αμαξώματος). Η σύνδεση με τη γείωση πρέπει να γίνει σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απόσταση από τη μπαταρία προς αποφυγή ανάφλεξης των αερίων που ενδέχεται να προκύψουν.

  Εκκίνηση

  1. Μετά τη σύνδεση των καλωδίων εκκίνησης, βάλτε μπρος τον κινητήρα του οχήματος υποβοήθησης και διατηρήστε τις στροφές υψηλές.

  2. Στη συνέχεια, βάλτε μπρος τον κινητήρα του οχήματος που έχει υποστεί βλάβη. Μετά από κάθε απόπειρα εκκίνησης που δεν πρέπει να ξεπερνά τα 15 δευτερόλεπτα, περιμένετε τουλάχιστον 1 λεπτό πριν προσπαθήσετε ξανά. Μετά την εκκίνηση του κινητήρα του οχήματος που έχει υποστεί βλάβη, περιμένετε 2 με 3 λεπτά μέχρις ότου ο τελευταίος να περιστρέφεται κανονικά.

  Αποσύνδεση: 

  Αποσυνδέστε τα καλώδια εκκίνησης, ακολουθώντας την αντίστροφη σειρά από αυτή της σύνδεσης. 1. Αποσυνδέστε πρώτα τη μαύρη τσιμπίδα που είναι συνδεδεμένη στη γείωση του οχήματος που έχει υποστεί βλάβη. 2. Στη συνέχεια, αποσυνδέστε την άλλη μαύρη τσιμπίδα από τον πόλο (-) της μπαταρίας υποβοήθησης. 3. Αποσυνδέστε στη συνέχεια τις 2 κόκκινες τσιμπίδες με οποιαδήποτε σειρά. 4. Κατά την αφαίρεση των καλωδίων εκκίνησης, προσέξτε να μην έρθουν σε επαφή με τα περιστρεφόμενα τμήματα του κινητήρα.

  Προσοχή! Για αυτοκίνητα που διαθέτουν START-STOP συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο του κατασκευαστή.

  0.0 0
  Γράψε τη δική σου αξιολόγηση Άκυρο
  • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
  *
  *
  • Κακή
  • Άριστη