Αναζήτηση
Για τηλεφωνική παραγγελία, κάλεσε στο 210 6003789 (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 18:00)
Όλες οι Κατηγορίες
    Μενού Close

    Καλάθι Άπλυτων Bamboo Essentials 40x40x70cm Με Θήκη Πολυεστέρα Πτυσσόμενο Μπεζ Estia 02-18627

    Κατασκευαστής: Estia
    Καλάθι απλύτων Estia Bamboo Essentials σε ιδιαίτερο design που θα αναβαθμίσει το μπάνιο σας.Διαθέτει αποσπώμενη εσωτερική θήκη από πολυεστέρα για ευκολία στο πλύσιμο.
    ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 33292
    SKU: E02-18627
    Διαθεσιμότητα: 3 - 5 εργάσιμες ημέρες
    29,90 €
    i h
    Ship to
    *
    *
    Τρόπος αποστολής
    Όνομα
    Εκτιμώμενη παράδοση
    Τιμή
    Δεν υπάρχουν πληροφορίες
    Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

    Καλάθι απλύτων της εταιρείας Estia, το οποίο αποτελεί ιδανική λύση για να έχετε πάντα τακτοποιημένα τα άπλυτα ρούχα σας. Μπορείτε να το τοποθετήσετε στο μπάνιο σας, κοντά στο πλυντήριο ή οπουδήποτε σας βολεύει ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση. Το πάνω μέρος του είναι ανοιχτό, κάτι που σας δίνει τη δυνατότητα να τοποθετείτε τα ρούχα σας εύκολα και γρήγορα. Μεγάλο του πλεονέκτημα αποτελεί το γεγονός ότι όταν δεν το χρησιμοποιείτε μπορείτε να το αναδιπλώσετε, εξοικονομώντας έτσι χώρο μέχρι την επόμενη χρήση του.

    Κατασκευάζεται από μπαμπού, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον υλικό και είναι λιγότερο επιρρεπές σε φούσκωμα και μπορεί να καθαριστεί εύκολα.

    Χαρακτηριστικά :

    Διαστάσεις : Μήκος 40 x Πλάτος 40 x Ύψος 70 cm

    Υλικό: Bamboo / Πολυεστέρας

    Χρώμα: Μπεζ

    Τύπος: Καλάθι απλύτων

    Διαθέτει: Αφαιρούμενη θήκη για εύκολο καθαρισμό

    Συλλογή: Bamboo Essentials

    Γιατί να επιλέξετε το bamboo:

    Ανανεώσιμη & βιώσιμη 1η ύλη: Το bamboo είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο φυτό παγκοσμίως μεγαλώνοντας έως και 1 μέτρο καθημερινά. Επιπλέον, συνεχίζει να αναπτύσσεται άμεσα μετά την κοπή του αποτελώντας μία συνεχώς ανανεώσιμη πηγή πρώτης ύλης.

    Καλλιεργείται οικολογικά: Η φύτευση και η ανάπτυξη του bamboo δεν απαιτεί χημικά λιπάσματα ή φυτοφάρμακα, ενώ σπάνια απαιτείται η επαναφύτευσή του.

    Παράγει 35% περισσότερο οξυγόνο: Συγκριτικά με ένα δέντρο, το bamboo παράγει έως και 35% περισσότερο οξυγόνο ενώ βοηθά σημαντικά στην απορρόφηση διοξειδίου του άνθρακα και στην καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

    Αποτελεί ένα από τα ανθεκτικότερα υλικά: Το bamboo έχει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα από τον χάλυβα! Σε συνδυασμό με την ελαφριά και εύκαμπτη δομή του αποτελεί ένα εξαιρετικό υλικό ακόμα και για οικοδομικές κατασκευές. Η αντοχή του είναι τέτοια που χρησιμοποιείται κατά κόρων σε σεισμογενείς περιοχές για την κατασκευή σπιτιών.

    Ετικέτες προϊόντος