Aluminum Capsules Cellini Espresso Guatemala, νέα κάψουλα αλουμινίου για ακόμα πιο έντονη γεύση και άρωμα. Τέλειο αποτέλεσμα στο φλιτζάνι χάρη στον 10% περισσότερο καφέ σε κάθε κάψουλα συμβατή με Nespresso*. Επιπλέον, το αλουμίνιο προστατεύει τον καφέ από την υγρασία, το φως και το οξυγόνο.
Η Cellini δίνει προσοχή στο περιβάλλον χρησιμοποιώντας χαρτόνι καθαρής κυτταρίνης FSC. Οι κάψουλες αλουμινίου, που διαχωρίζονται από τον καφέ μετά τη χρήση, είναι ένα δυνητικά ανακυκλώσιμο υλικό.
Η εταιρεία Cellini αποτελεί μία από τις πλέον παραδοσιακές εταιρείες στην Ιταλία. Τα τρία ιστορικά brands "Columbia", "Filicori" and "Ekaf" δημιουργούν το brand Cellini το 1996. Τη δεκαετία του 2000 έγινε συνώνυμο του ποιοτικού καφέ και ανταγωνίστηκε τις πιο διάσημες ιταλικές μάρκες σε διεθνές επίπεδο.Τη δεκαετία του 2000, ο Cellini έγινε συνώνυμο του ποιοτικού καφέ και ανταγωνίστηκε τις πιο διάσημες ιταλικές μάρκες σε διεθνές επίπεδο. Το 2005 απόκτησε νέο εργοστάσιο εξοπλισμένο με τις καλύτερες τεχνολογίες για την υποστήριξη της επεξεργασίας καφέ, με εξαιρετικά καινοτόμα ιταλικά μηχανήματα που κρατούν ζωντανή την παράδοση του αργού καβουρδίσματος.
Συλλέγει τους ποιοτικότερους κόκκους καφέ από όλο τον κόσμο. Οι κόκκοι καβουρδίζονται με παραδοσιακό τρόπο και σιγανή διαδικασία έτσι ώστε να βγάλουν όλα τα αρώματα και την γεύση τους.
Ένας εκλεκτός συνδυασμός χαρμανιών 70% Arabica και 30% Robusta της Γουατεμάλας από την περιοχή Santa Rosa. Η προσεκτική επιλογή και η ιδιαίτερη διαδικασία ψησίματος προσφέρουν μια τέλεια ισορροπία για να απολαύσετε έναν καφέ με έντονες νότες σοκολάτας, στρογγυλό στον ουρανίσκο και με φρουτώδη οξύτητα.
Η ποικιλία Guatemala καβουρδίζεται σε χαμηλή ένταση, έχει αρώματα bitter κακάο.
Χαρακτηριστικά:
- Συμβατότητα: Nespresso
- Τεμάχια: 30 κάψουλες
- Ποικιλία: 70% Arabica, 30% Robusta
- Ένταση: 10/12
- Γεύση: Γεμάτη και ισορροπημένη
- Καβούρδισμα: Μεσαίο Σκούρο
- Άρωμα: bitter κακάο
- Καταγωγή: Γουτεμάλα περιοχή Santa Rosa
- Βάρος Καφέ/Κάψουλα: 5,5g
Σημεία που ξεχωρίζουν
- Κρεμώδης υφή
- Σκούρο χρώμα
- Επίγευση σοκολάτα - φρουτώδης οξύτητα