Ο Crema e Aroma είναι ένα εξαιρετικό μείγμα καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ από επιλεγμένες ποικιλίες Κεντρικής και Νότιας Αμερικής.
Η παραδοσιακή τεχνική αργού ψησίματος εξασφαλίζει ομοιόμορφο καβούρδισμα κάθε κόκκου, προσφέροντας έντονη γεύση με καλά καθορισμένη και έντονη οξύτητα.
Διακρίνεται για τις πλούσιες αρωματικές νότες πικρού κακάο που χαρίζουν μια μοναδική γευστική εμπειρία. Ειδικά σχεδιασμένος για προετοιμασία με μηχανές μόκα, ο Crema e Aroma προσφέρει πλούσια και ασύγκριτη κρέμα.
Συσκευασμένος σε κενό αέρος για διατήρηση της φρεσκάδας του, φυλάσσεται μακριά από φως και θερμότητα για μια εμπειρία καθαρής απόλαυσης.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά :
Επίπεδο έντασης: 8
Μίγμα αλεσμένου καβουρδισμένου καφέ συσκευασμένο σε κενό.
Φυλάσσεται μακριά από φως και θερμότητα.
Παράγεται και συσκευάζεται στην Ιταλία από την EKAF S.p.A.
Προέλευση του καφέ: εκτός ΕΕ
Καθαρό βάρος συσκευασίας 250gr
Ο καφές με ένα μπρίκι moka είναι μια τέχνη και μια ιεροτελεστία για πολλούς Ιταλούς και η παρασκευή του είναι πολύ απλή, αλλά είναι σημαντικό να ακολουθήσετε ορισμένες προφυλάξεις. Υπάρχουν πολλά moka pots στην αγορά με διαφορετικά σχήματα και στυλ, αλλά το πιο συνηθισμένο έχει σχήμα κλεψύδρας.
Το πιο κοινό δοχείο moka έχει τρία κύρια εξαρτήματα: τον λέβητα, το αφαιρούμενο φίλτρο χοάνης και την επάνω κανάτα ή συλλέκτη, εξοπλισμένο με ένα δεύτερο φίλτρο που συγκρατείται στη θέση του από μια ελαστική φλάντζα.
Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το δεύτερο φίλτρο και η φλάντζα δεν έχουν φθαρεί, γι' αυτό σας συνιστούμε να τα αλλάζετε περιοδικά εάν θέλετε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε καλό καφέ.
Τα πρώτα σημάδια για να καταλάβεις αν ετοιμάζεις έναν καλό καφέ είναι το άρωμα που αναδίδει, πολύ σημαντικό είναι το χρώμα που αρχικά θα πρέπει να είναι πολύ πιο σκούρο και μετά να τείνει στο ανοιχτότερο καφέ χρώμα του φουντουκιού.
Το μυστικό για να απολαύσετε εξαιρετικό καφέ είναι να χρησιμοποιείτε καλό αλεσμένο καφέ , όπως Prestigio 100% Arabica, Bio-Organic, Crema Aroma και Classico.