Αναζήτηση
Για τηλεφωνική παραγγελία, κάλεσε στο 210 6003789 (Δευτέρα - Παρασκευή 11:00 - 18:00)
Όλες οι Κατηγορίες
    Μενού Close

    Καφές Αλεσμένος Crema e Aroma για Μόκα - Έντονη Γεύση με Νότες Κακάο 250 gr Cellini

    Κατασκευαστής: Cellini
    Αλεσμένος καφές με έντονη γεύση & νότες πικρού κακάο. Πλούσια κρέμα & ισορροπημένη οξύτητα για τέλειο μόκα.
    ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 38640
    Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο για Aποστολή ή Παραλαβή από το Κατάστημα - Δείτε το χάρτη
    9,60 €
    i h

    BOX NOW

    Δυνατότητα αποστολής με BoxNow: 2,10 €
    Ship to
    *
    *
    Τρόπος αποστολής
    Όνομα
    Εκτιμώμενη παράδοση
    Τιμή
    Δεν υπάρχουν πληροφορίες
    Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

    Ο Crema e Aroma είναι ένα εξαιρετικό μείγμα καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ από επιλεγμένες ποικιλίες Κεντρικής και Νότιας Αμερικής.

    Η παραδοσιακή τεχνική αργού ψησίματος εξασφαλίζει ομοιόμορφο καβούρδισμα κάθε κόκκου, προσφέροντας έντονη γεύση με καλά καθορισμένη και έντονη οξύτητα.

    Διακρίνεται για τις πλούσιες αρωματικές νότες πικρού κακάο που χαρίζουν μια μοναδική γευστική εμπειρία. Ειδικά σχεδιασμένος για προετοιμασία με μηχανές μόκα, ο Crema e Aroma προσφέρει πλούσια και ασύγκριτη κρέμα.

    Συσκευασμένος σε κενό αέρος για διατήρηση της φρεσκάδας του, φυλάσσεται μακριά από φως και θερμότητα για μια εμπειρία καθαρής απόλαυσης.

    Τεχνικά Χαρακτηριστικά :

    Επίπεδο έντασης: 8

    Μίγμα αλεσμένου καβουρδισμένου καφέ συσκευασμένο σε κενό.

    Φυλάσσεται μακριά από φως και θερμότητα.

    Παράγεται και συσκευάζεται στην Ιταλία από την EKAF S.p.A.

    Προέλευση του καφέ: εκτός ΕΕ

    Καθαρό βάρος συσκευασίας 250gr

    Πώς να φτιάξετε τέλειο καφέ με μόκα

    Ο καφές με ένα μπρίκι moka είναι μια τέχνη και μια ιεροτελεστία για πολλούς Ιταλούς και η παρασκευή του είναι πολύ απλή, αλλά είναι σημαντικό να ακολουθήσετε ορισμένες προφυλάξεις. Υπάρχουν πολλά moka pots στην αγορά με διαφορετικά σχήματα και στυλ, αλλά το πιο συνηθισμένο έχει σχήμα κλεψύδρας.  

    Το πιο κοινό δοχείο moka έχει τρία κύρια εξαρτήματα: τον λέβητα, το αφαιρούμενο φίλτρο χοάνης και την επάνω κανάτα ή συλλέκτη, εξοπλισμένο με ένα δεύτερο φίλτρο που συγκρατείται στη θέση του από μια ελαστική φλάντζα.

    Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το δεύτερο φίλτρο και η φλάντζα δεν έχουν φθαρεί, γι' αυτό σας συνιστούμε να τα αλλάζετε περιοδικά εάν θέλετε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε καλό καφέ.

    Τα πρώτα σημάδια για να καταλάβεις αν ετοιμάζεις έναν καλό καφέ είναι το άρωμα που αναδίδει, πολύ σημαντικό είναι το χρώμα που αρχικά θα πρέπει να είναι πολύ πιο σκούρο και μετά να τείνει στο ανοιχτότερο καφέ χρώμα του φουντουκιού.

    Το μυστικό για να απολαύσετε εξαιρετικό καφέ είναι να χρησιμοποιείτε καλό αλεσμένο καφέ , όπως Prestigio 100% Arabica, Bio-Organic, Crema Aroma και Classico.