Search
Για τηλεφωνική παραγγελία, κάλεσε στο 210 6003789 (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 18:00)
All Categories
  Menu Close

  Φουσκωτή Σανίδα SUP με Μήκος 320 cm Avenger 10’6″ Viking

  Manufacturer: Viking
  Φουσκωτή Σανίδα SUP με Μήκος 320 cm Avenger 10’6″ Viking, All Round Sup.Στρίβει εύκολα και αντιδρά γρήγορα στις εντολές ώστε να είναι εύκολο για τον αρχάριο αλλά και διασκεδαστικό για τον πιο μυημένο χρήστη.
  Product ID: 28731
  SKU: 105258
  Available in 3 - 5 εργάσιμες ημέρες
  415,00 €
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options
  Delivery date: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες
  Το Avenger είναι ένα από τα πλέον εντυπωσιακά All Round Sup της αγοράς με δυναμικό σχεδιασμό και προχωρημένα ψηφιακά γραφικά. Με ισορροπημένες διαστάσεις 320 x 76 εκατοστά και προοδευτικό Rocker Profile είναι εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη στις περισσότερες συνθήκες θαλάσσης. Στρίβει εύκολα και αντιδρά γρήγορα στις εντολές ώστε να είναι εύκολο για τον αρχάριο αλλά και διασκεδαστικό για τον πιο μυημένο χρήστη. Είναι πραγματική απόλαυση τόσο στο ελαφρό κύμα όσο και στη χαλαρή βόλτα περιμετρικά της ακτής.
  Τα Viking Sup σχεδιάστηκαν στην Ελλάδα ειδικά για τις συνθήκες των θαλασσών μας και παράγονται στις αρτιότερες παγκοσμίως εγκαταστάσεις.
  Tα βασικά μελήματα  στην διαδικασία της σχεδιαστικής και τεχνικής ολοκλήρωσης τους.
  Α) Η Ανοχή στις υψηλές θερμοκρασίες του Ελληνικού καλοκαιριού.
  Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα δεν χρησιμοποιούμε το Sup μας σε ποτάμια ή λίμνες αλλά μας κάνει παρέα πολλές ώρες στο καυτό ακρογιάλι! Τα περισσότερα Sup παγκοσμίως δεν είναι φτιαγμένα για να παραμένουν στους 45 ή 50 βαθμούς υπό τον ήλιο καθώς η υπερβολική ζέστη αυξάνει την εσωτερική πίεση του αέρα που πολλές φορές ξεπερνά το όριο των 15 psi και οδηγεί σε μικρές ή και μεγάλες διαρροές αέρα. Τα Viking Sup κατασκευάζονται με βάση την τεχνολογία Welding Rail που αυξάνει την αντοχή στην εσωτερική πίεση στο μέγιστο των 25 psi. Αυτή η  τεχνολογία επιτρέπει τη μηχανική συγκόλληση στρωμάτων PVC (Welding Rail Tech) χωρίς τη χρήση κόλλας και επιτυγχάνει την ένωση δύο επιφανειών σε μία ενιαία και ατόφια δομή, βελτιώνοντας κατακόρυφα την αντοχή του Sup ειδικά στο πλάι της σανίδας ( ρέλια ) όπου συγκλίνουν οι δύο επιφάνειες και όπου εκδηλώνονται οι μεγαλύτερες πιέσεις.
  Η συγκεκριμένη τεχνολογία που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, βελτιώνει εκθετικά τις μηχανικές ιδιότητες του sup και κυρίως την αντοχή τους στις υψηλές θερμοκρασίες. Επιπλέον η μείωση της χρήσης κόλλας κάνει τα Sup άοσμα και αυξάνει το οικολογικό τους αποτύπωμα.
  Περαιτέρω προστασία από την υψηλή θερμοκρασία προσδίδει η εσωτερική επίστρωση προστασίας από τη UV ακτινοβολία.
  Β) Η Σταθερότητα και Ακαμψία της σανίδας
  Όλα τα Viking Sup κατασκευάζονται με πάχος 15 εκατοστών που προσδίδει αυξημένη πλευστότητα και σταθερότητα σε συνθήκες ήπιου κυματισμού.  Επιπλέον ο πυρήνας τους κατασκευάζεται με υπέρ – ενισχυμένο και πυκνό  Drop Stich υλικό που τους δίνει την πολυπόθητη ακαμψία.
  Ο συνδυασμός των παραπάνω δημιουργεί ένα Sup που προσαρμόζεται με επιτυχία στις ανήσυχες Ελληνικές θάλασσες.
  Γ) Η Άριστη Πλεύση
  Τα Viking Sup διαθέτουν εξελιγμένο υδροδυναμικό σχήμα που τα κάνει γρήγορα και υπάκουα στις εντολές του αναβάτη. Η σχεδίαση της μύτης, τους επιτρέπει να γλιστρούν άνετα και ευθύβολα στο νερό ακόμα και σε ελαφρό κυματισμό. Εφοδιάζονται με 3 πτερύγια για αυξημένη κατευθυντικότητα.
  Ταυτόχρονα οι γενναιόδωρες διαστάσεις τους συνδυάζονται ισορροπημένα με ένα προοδευτικό Rocker profile, εμπνέοντας ασφάλεια και σταθερότητα.
  Δ) Η Αντοχή Φορτίου
  Στην Ελλάδα αγαπάμε την οικογένεια και τους φίλους μας! Συχνά τους παίρνουμε και μαζί μας πάνω στο Sup!
  Τα Viking Sup κατασκευάζονται με επάλληλες στρώσεις υψηλής ποιότητας PVC σε άμεση σύντηξη με έναν πολύ πυκνό Drop Stich πυρήνα. Το αποτέλεσμα είναι να επιτυγχάνουν τις κορυφαίες αντοχές φορτίου στην κατηγορία τους.
  Ε)  Οι Γενναιόδωρες Διαστάσεις
  Τα μεγάλα Sup είναι πιο σταθερά, άνετα και γρήγορα. Είναι καλύτερα τόσο για τον αρχάριο που θα νιώσει πιο ασφαλής και ισορροπημένος πάνω τους όσο και για τον προχωρημένο που θέλει να αναπτύξει ταχύτητα και να καλύψει απόσταση. Και φυσικά είναι η μοναδική επιλογή για τους μεγαλόσωμους και τις παρέες!
  Φροντίσαμε όλα τα Viking Sup να έχουν  ικανοποιητικές διαστάσεις καθώς πιστεύουμε ότι οι μικρότερες σανίδες ( <10ft ) είναι μη λειτουργικές εκτός εξειδικευμένων περιπτώσεων ( River / Surf Sup, Kids Sup ).

  Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος / SIZE: 320 X 76 X 15 CM.
  • Μέγιστο Βάρος Χρήστη για Σωστή Πλεύση  / RIDER WEIGHT: 105 KG
  • Μέγιστη Αντοχή Φορτίου / MAX. LOAD: 220 KG.
  • Όγκος / VOLUME: 317 L
  • Μέγιστη Αντοχή σε Εσωτερική Πίεση Θαλάμου / MAX PSI: 25 psi *.
  • Μέγιστη Προτεινόμενη Πίεση / Recommended PSI: 15 psi.
  • Βάρος συσκευασίας / GROSS WEIGHT: 12.5 KG
  • Βάρος Σανίδας / NET WEIGHT: 6.8 KG

  Στην συσκευασία περιλαμβάνεται:

  1. Κουπί αλουμινίου 3 τεμαχίων με εύκολη ρύθμιση του μήκους του για να ταιριάζει σε όλα τα αναστήματα.
  2. Τρόμπα διπλής δράσης με ενσωματωμένο μανόμετρο.
  3. Σάκος μεταφοράς υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας με έξτρα θήκες και δεσίματα.
  4. Δέστρα ασφαλείας (LEASH).
  5. Αποσπώμενο ελαστικό πτερύγιο 9 inch
  6. Κιτ επισκευής και ειδικό κλειδί για το σφίξιμο των βαλβίδων πλήρωσης.

  *Μέγιστη προτεινόμενη πίεση για Ελληνικές θερμοκρασίες 15psi ! 
  Προσοχή μην υπερβαίνετε τα 15 psi καθώς άνω των 25 βαθμών Κελσίου ο αέρας διαστέλλεται και τα psi αυξάνουν εκθετικά.


  Εγγύηση Κατασκευαστή για 2 Χρόνια Με 2ετή εγγύηση