Αναζήτηση
Για τηλεφωνική παραγγελία, κάλεσε στο 210 6003789 (Δευτέρα - Κυριακή 09:00 - 21:00)
Όλες οι Κατηγορίες
  Μενού Close

  Ελαστικό Δαχτυλίδι Πέους Durex Pleasure Ring

  Κατασκευαστής: Durex
  ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 5992
  SKU: 3136083
  Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
  Αρχική τιμή: 14,99 €
  12,74 €
  Έκπτωση: 15,01%
  i h
  Ship to
  *
  *
  Τρόπος αποστολής
  Όνομα
  Εκτιμώμενη παράδοση
  Τιμή
  Δεν υπάρχουν πληροφορίες
  Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

  Το δαχτυλίδι πέους της εταιρείας Durex είναι ελαστικό και ειδικά σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε πιο έντονη στύση για περισσότερη ώρα μεγιστοποιώντας την απόλαυση και των δύο. Πρόκειται για ένα διακριτικό και εξαιρετικά ελαστικό δαχτυλίδι από σιλικόνη, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς προφυλακτικό από φυσικό ελαστικό latex. Αρκεί να το τοποθετήσετε στη βάση του πέους για άνετη εφαρμογή. Το δαχτυλίδι είναι επαναχρησιμοποιήσιμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 6 φορές.

  Σημεία που ξεχωρίζουν

  • Ειδικά σχεδιασμένο για να παρατείνει τη στύση
  • Χαρίζει πιο έντονη απόλαυση και στους 2 συντρόφους
  • Μαλακό & εξαιρετικά ελαστικό
  • Eπαναχρησιμοποιήσιμο


  Τρόπος χρήσης:

  Εάν χρησιμοποιείτε προφυλακτικό, φορέστε το πρώτα (διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πάνω στο προφυλακτικό πριν το φορέσετε)

  Προσέξτε να μην προκαλέσετε φθορά στο προφυλακτικό όταν φορέσετε το δαχτυλίδι

  Αφαιρέστε το δαχτυλίδι σιλικόνης από τη συσκευασία του, τεντώστε το και τοποθετήστε το προσεκτικά στη βάση του πέους κατά τη διάρκεια της στύσης

  Τεντώστε το δαχτυλίδι και τραβήξτε το προς τα πάνω για να το αφαιρέσετε από το πέος. Μην χρησιμοποιείτε το δαχτυλίδι για περισσότερα από 30 λεπτά. Αφαιρέστε αμέσως το δαχτυλίδι εάν αισθανθείτε οποιαδήποτε ενόχληση

  Μετά τη χρήση, καθαρίστε το δαχτυλίδι με απαλό σαπούνι και ζεστό νερό. Ξεβγάλτε με ζεστό νερό και στεγνώστε το απαλά με ένα πανί ή μια πετσέτα που δεν αφήνει χνούδια. Αποθηκεύστε το στη συσκευασία blister που παρέχεται. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ καθαριστικά που περιέχουν αλκοόλη, διαλύτες πετρελαίου ή ακετόνη.

  Περιμένετε τουλάχιστον 60 λεπτά ανάμεσα στις χρήσεις. Μετά από 6 χρήσεις, απορρίψτε προσεκτικά το δαχτυλίδι σύμφωνα με τις τοπικές απαιτήσεις συλλογής αποβλήτων  Προσοχή:
  Μην χρησιμοποιείτε το δαχτυλίδι σύσφιξης για περισσότερα από 30 λεπτά τη φορά. Περιμένετε τουλάχιστον 60 λεπτά ανάμεσα στις χρήσεις, καθώς η πιο συχνή χρήση ενδέχεται να αυξήσει τον κίνδυνο τραυματισμού του πέους. Μην κοιμηθείτε όσο φοράτε το δαχτυλίδι σύσφιξης, καθώς η παρατεταμένη χρήση του ενδέχεται να προκαλέσει μόνιμη βλάβη του πέους. Τα δαχτυλίδια σύσφιξης δεν έχουν αντισυλληπτική δράση. Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος χωρίς απευθείας έκθεση στο φως του ηλίου ή σε διαβρωτικές χημικές ουσίες. Αποφύγετε την υπερβολική ζέστη και το υπερβολικό ψύχος.

  Σημείωση: 
  Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε κάποιο αιχμηρό αντικείμενο για να ανοίξετε τη συσκευασία, προσέξτε να μην προκαλέσετε βλάβη στο δαχτυλίδι. Αυτή η συσκευασία φέρει σφραγίδα ασφαλείας. Σε περίπτωση φθοράς της συσκευασίας, μην χρησιμοποιείτε το προϊόν. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Αυτό το προϊόν προορίζεται για χρήση μόνο από ενήλικες. Δεν αποτελεί μέθοδο αντισύλληψης. 

  ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:
  • Μην κοιμηθείτε όσο φοράτε το δαχτυλίδι σύσφιξης, καθώς η παρατεταμένη χρήση του ενδέχεται να προκαλέσει μόνιμη βλάβη του πέους.
  • Περιμένετε τουλάχιστον 60 λεπτά ανάμεσα στις χρήσεις, καθώς η πιο συχνή χρήση ενδέχεται να αυξήσει τον κίνδυνο τραυματισμού του πέους.
  • Μην χρησιμοποιείτε δαχτυλίδια σύσφιξης υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών, καθώς οι ουσίες αυτές ενδέχεται να επηρεάσουν την κρίση του χρήστη και έτσι να αυξηθεί ο κίνδυνος τραυματισμού του πέους.
  • Η ακατάλληλη χρήση του δαχτυλιδιού σύσφιξης ενδέχεται να προκαλέσει μωλωπισμό, επώδυνο τραυματισμό ή μόνιμη βλάβη του πέους.
  • Τα δαχτυλίδια σύσφιξης δεν έχουν αντισυλληπτική δράση.
  Προφυλάξεις:
  • Η χρήση δαχτυλιδιού σύσφιξης ενδέχεται να επιδεινώσει υπάρχουσες ιατρικές παθήσεις, όπως τη νόσο Peyronie (σχηματισμός ινώδους σκλήρυνσης των ιστών του πέους που προκαλεί πόνο, κυρτότητα και παραμόρφωση, συνήθως κατά τη στύση), τον πριαπισμό (επίμονη και συνήθως επώδυνη στύση του πέους ως αποτέλεσμα νόσου και όχι σεξουαλικής διέγερσης) και τα στενώματα ουρήθρας (στένωμα ουρήθρας ονομάζεται μια περιοχή που έχει υποστεί ινώδη σκλήρυνση, η οποία κάνει την ουρήθρα πιο στενή και ενίοτε δυσκολεύει την ούρηση). Μην χρησιμοποιείτε το δαχτυλίδι σύσφιξης για περισσότερα από 30 λεπτά τη φορά. Η παρατεταμένη χρήση του δαχτυλιδιού σύσφιξης (δηλαδή εάν δεν αφαιρεθεί) ενδέχεται να προκαλέσει μόνιμη βλάβη του πέους
  • Η συσκευή ενδέχεται να προκαλέσει μωλωπισμό ή διάρρηξη των αιμοφόρων αγγείων του πέους ή του οσχέου, με αποτέλεσμα τη δημιουργία πετέχειας (μικρό μωβ σημάδι στην επιφάνεια ενός σώματος όπως π.χ. της επιδερμίδας ή κάποιας βλεννογόνου, το οποίο προκαλείται από μικροαιμορραγία), αιμορραγία (ροή αίματος από αιμοφόρα αγγεία που έχουν υποστεί διάρρηξη) ή σχηματισμό αιματώματος (τοπικό οίδημα που περιέχει αίμα, το οποίο προκύπτει από διάρρηξη αιμοφόρου αγγείου).
  Καθυστερημένη διάγνωση άλλων παθήσεων
  Εάν αντιμετωπίζετε συμπτώματα στυτικής δυσλειτουργίας, π.χ. αδυναμία επίτευξης της απαραίτητης στύσης για σεξουαλική συνεύρεση, συμβουλευτείτε τον ιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε αυτή τη συσκευή, προκειμένου να αποφύγετε την καθυστερημένη διάγνωση κάποιας από τις συνηθέστερες αιτίες της πάθησης αυτής, όπως είναι ο διαβήτης, η σκλήρυνση κατά πλάκας, η κίρρωση του ήπατος, η χρόνια νεφρική ανεπάρκεια ή ο αλκοολισμός.
  Χρήση με μειωμένη αντίληψη του πόνου
  Μην χρησιμοποιείτε αυτή τη συσκευή εάν έχετε μειωμένη αίσθηση του πόνου στην περιοχή του πέους, καθώς αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την ικανότητά σας να ανιχνεύσετε τυχόν τραυματισμούς.
  Χρήση με μειωμένη δύναμη των χεριών
  Μην χρησιμοποιείτε αυτή τη συσκευή εάν έχετε μειωμένη δύναμη στα χέρια, καθώς αυτό ενδέχεται να αποτελέσει πρόβλημα κατά την αφαίρεση της συσκευής.
  Συμβουλευτείτε τον ιατρό σας σε περίπτωση που εσείς ή ο/η σύντροφός σας αντιμετωπίσετε επιπλοκές κατά τη χρήση αυτής της συσκευής. Εάν οι επιπλοκές με αυτή τη συσκευή επιμείνουν, σταματήστε τη χρήση της.

  Προδιαγραφές προϊόντων
  ΧρώμαΛευκό
  0.0 0
  Γράψε τη δική σου αξιολόγηση Άκυρο
  • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
  *
  *
  • Κακή
  • Άριστη
  Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
  Εικόνα για Λιπαντικό Gel Durex Perfect Connection 50 ml
  Εικόνα για Προφυλακτικά Durex Invisible – 12 Τεμάχια
  Εικόνα για Δονητής Durex Pure Fantasy

  Δονητής Durex Pure Fantasy

  3175689
  44,99 € 33,74 €
  Εικόνα για Προφυλακτικά Durex Extended Pleasure – 12 Τεμάχια