Αναζήτηση
Για τηλεφωνική παραγγελία, κάλεσε στο 210 6003789 (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 18:00)
Όλες οι Κατηγορίες
  Μενού Close

  Durex Masturbation Sleeve

  Κατασκευαστής: Durex
  ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 34678
  SKU: 3263867
  Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
  Αρχική τιμή: 49,99 €
  34,99 €
  Έκπτωση: 30,01%
  i h
  Ship to
  *
  *
  Τρόπος αποστολής
  Όνομα
  Εκτιμώμενη παράδοση
  Τιμή
  Δεν υπάρχουν πληροφορίες
  Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

  Tο σεξουαλικό παιχνίδι Durex Masturbartion Sleeve είναι ένα απαλό, ελαστικό, ανάγλυφο, εύκαμπτο και 100% αδιάβροχο μανίκι αυνανισμού που σας δίνει την δυνατότητα να πάρετε τον έλεγχο της ευχαρίστησης στα χέρια σας.

  Ανεβάστε την απόλαυση 50 φορές περισσότερο & αυξήστε τον χρόνο παιχνιδιού σας.

  Απογειώστε την απόλαυση με οποιοδήποτε λιπαντικό Durex με βάση το νερό.

  Περισσότερη εξερεύνηση. Περισσότερη απόλαυση.

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  • Ελαστικό, απαλό, εύκαμπτο & 100% αδιάβροχο
  • Εύκολο στο καθάρισμα
  • Ανακυκλώσιμη συσκευασία
  • Απογειώνει την απόλαυση με οποιοδήποτε λιπαντικό Durex με βάση το νερό
  • Το Durex Masturbation Sleeve μπορεί να χρησιμοποιηθεί 50 φορές εάν καθαριστεί και αποθηκευτεί σωστά, επομένως φροντίστε να προσέχετε το toy σας.

  ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

  1. Ξεκινήστε βγάζοντας το μανίκι από την διακριτική συσκευασία και αφαιρώντας το χάρτινο περιτύλιγμα. Όταν ανοίξετε για πρώτη φορά το Sex Toy, μπορεί να έχει λίγη βρεφική πούδρα στην επιφάνεια, επομένως πλύνετε το καλά πριν από την πρώτη χρήση.

  2. Στην συνέχεια τοποθετήστε λιπαντικό στο σημείο εισόδου του μανικιού αυνανισμού. Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε λιπαντικό Durex με βάση το νερό, για να αυξήσετε την απόλαυση σας. Αφαιρέστε κάθε περίσσεια αέρα!

  3. Το μανίκι είναι απαλό, ελαστικό, ανάγλυφο και με κουκκίδες δίνοντας την αίσθηση ενός συντρόφου, ενώ έχετε τον έλεγχο να το διαμορφώσετε όπως σας αρέσει. Εισαγάγετε, εξερευνήστε και απολαύστε! Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για πρωκτική χρήση.

  4. Το μανίκι αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί 50 φορές εάν καθαριστεί και αποθηκευτεί σωστά, επομένως φροντίστε να προσέχετε το toy σας.

  ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

  1. Ξεπλύνετε το μανίκι με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι (χωρίς να περιέχει αλκοόλ, διαλύτες με βάση το πετρέλαιο ή ασετόν). Μπορείτε να το γυρίσετε προς τα έξω για να το καθαρίσετε καλά.

  2. Στεγνώστε το μανίκι με ένα πανί ή μια πετσέτα που δεν αφήνει χνούδι. Μην χρησιμοποιήσετε πηγή θερμότητας για να το στεγνώσετε.

  3. Να το καθαρίζετε πάντα καλά πριν και μετά από κάθε χρήση.