Search
Για τηλεφωνική παραγγελία, κάλεσε στο 210 6003789 (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 18:00)
All Categories
  Menu Close

  Δαχτυλίδι Δονήσεων Durex Little Devil Ring

  Manufacturer: Durex
  Δαχτυλίδι Δονήσεων Durex Little Devil Ring σχεδιασμένο για να προσφέρει στις γυναίκες πιο έντονη αίσθηση κατά τη διάρκεια του σεξ.
  Product ID: 6056
  SKU: 3222846
  Available in Ετοιμοπαράδοτο
  Old price: 17,99 €
  13,49 €
  Discount: 25.01%
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options
  Delivery date: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

  Το δαχτυλίδι πέους της εταιρείας Durex λειτουργεί με δονούμενο εξάρτημα για κλειτοριδική διέγερση, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να αυξάνει την απόλαυση της γυναίκας κατά την ερωτική επαφή. Διαθέτει δονούμενη κεφαλή που έχει σχεδιαστεί ώστε να χαρίζει 30 λεπτά έντονων δονήσεων και λειτουργεί με 2 αλκαλικές μπαταρίες. Είναι κατασκευασμένο από επεκτεινόμενο υλικό stretch-to-fit και είναι σχεδόν αθόρυβο.

  Μικρό και διακριτικό, αυτό το δαχτυλίδι μπορεί να πακεταριστεί εύκολα για ταξίδια, να το έχετε στην τσάντα σας ή στο κομοδίνο σας.

  Αυτό το δαχτυλίδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς προφυλακτικό και εφαρμόζει διακριτικά στη βάση του πέους. Μην το χρησιμοποιείτε για περισσότερο από 30 λεπτά και περιμένετε τουλάχιστον 60 λεπτά πριν την επόμενη χρήση. Μην αποκοιμηθείτε ενώ φοράτε το δαχτυλίδι.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με προφυλακτικά για ασφαλέστερο σεξ και με λιπαντικά ή τζελ για να εξερευνήσετε διαφορετικές αισθήσεις.

  Περιλαμβάνονται μπαταρίες αλλά δεν αντικαθίστανται

  Χρησιμοποιήστε το με προφυλακτικά, λιπαντικά και τζελ Durex


  Προσοχή:
  Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Σε αντίθεση με κάποια άλλα προϊόντα της Durex, δεν αποτελεί μέθοδο αντισύλληψης. Θέλουμε να περνάτε υπέροχα, όμως μην χρησιμοποιείτε το Devil Ring με πολλαπλούς συντρόφους, καθώς προορίζεται για μία μόνο χρήση. Τα ερωτικά παιχνίδια προσφέρουν διασκέδαση και απόλαυση. Εάν αισθανθείτε δυσφορία ή πόνο κατά τη χρήση, σταματήστε και αφαιρέστε το αμέσως.
  Να φυλάσσετε τα ερωτικά σας παιχνίδια σε δροσερό και ξηρό μέρος χωρίς σκόνη, χωρίς απευθείας έκθεση στο φως του ηλίου και μακριά από παιχνίδια που έχουν κατασκευαστεί από διαφορετικό υλικό. Προορίζεται για μία μόνο χρήση.

  Τρόπος χρήσης του ερωτικού σας παιχνιδιού:

  1. Εάν χρησιμοποιείτε προφυλακτικό, φορέστε το πριν από το Devil Ring.

  2. Φορέστε το δαχτυλίδι στο πέος και φροντίστε τα κέρατα να βρίσκονται σε θέση που διεγείρουν την κλειτορίδα.

  Προσέξτε να μην προκαλέσετε φθορά στο προφυλακτικό όταν φορέσετε το δαχτυλίδι.

  3. Πιέστε το κουμπί ενεργοποίησης για να ξεκινήσετε ή να σταματήσετε τις δονήσεις του δαχτυλιδιού Devil Ring σας

  4. Βεβαιωθείτε ότι τα κέρατα του Devil Ring διεγείρουν την κλειτορίδα για περισσότερη απόλαυση, αλλά προσέξτε να μην προκαλέσετε βλάβη στο παιχνίδι κατά την ερωτική επαφή.

  5. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Devil Ring με λιπαντικό ή τζελ σεξουαλικής τόνωσης για να ανακαλύψετε διαφορετικές αισθήσεις


  Όταν το Devil Ring σταματήσει να δουλεύει:
  1. Αυτό το ερωτικό παιχνίδι δεν πρέπει να απορρίπτεται μαζί με οικιακά απόβλητα: θα πρέπει να το απορρίψετε σε συγκεκριμένο σημείο συλλογής και ανακύκλωσης απορριμάτων, χια ηλεκτρικές ή ηλεκτρονικές συσκευές και μπαταρίες. Μπορείτε να ανακυκλώσετε το κουτί αλλά όχι το περιεχόμενό του.
  2. Όταν οι μπαταρίες σταματήσουν να λειτουργούν, αφαιρέστε το πλαστικό δονούμενο bullet από το δαχτυλίδι, τραβώντας το ελαστικό στο σημείο του ανοίγματος
  3. Εισάγετε ένα μικρό νόμισμα στη σχισμή που βρίσκεται στο πλαϊνό μέρος του bullet και περιστρέψτε το μέχρι να ανοίξει η θήκη του bullet .
  4. Αφαιρέστε τις αλκαλικές μπαταρίες και απορρίψτε τες σε συγκεκριμένο σημείο ανακύκλωσης
  Αποποίηση ευθύνης: Χρησιμοποιείτε αυτό το ερωτικό παιχνίδι με δική σας ευθύνη και εμείς ως κατασκευαστής/διανομέας δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την ακατάλληλη χρήση αυτού του δονητή.
  Το μοντέλο μπορεί να αλλάξει με στόχο τη βελτίωση, χωρίς προειδοποίηση. Η εικόνα της συσκευασίας εξυπηρετεί σκοπούς παρουσίασης, το δονούμενο bullet στο εσωτερικό έχει λευκό χρώμα.


  Σημεία που ξεχωρίζουν

  • Δαχτυλίδι πέους σχεδιασμένο να διατηρεί για περισσότερο χρόνο τη στύση.
  • Τα δονούμενα «κέρατα» διεγείρουν την κλειτορίδα ενισχύοντας την αίσθηση κατά τη διάρκεια του σεξ
  • Μικρό, διακριτικό και αθόρυβο
  Customers who bought this item also bought
  Picture of Δαχτυλίδι Δονήσεων Durex Intense Vibrations

  Δαχτυλίδι Δονήσεων Durex Intense Vibrations

  3222848
  Το Durex Δαχτυλίδι Δονήσεων Intense Vibrations Ring είναι ένα δαχτυλίδι που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ευχαρίστηση και στους δύο συντρόφους κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών και του σεξ. Το ελαστικό υλικό εφαρμόζει στους περισσότερους άντρες.
  16,88 € 12,66 €
  Picture of Δονητής Durex Pure Fantasy

  Δονητής Durex Pure Fantasy

  3175689
  Ο δονητής Durex Intense Pure Fantasy είναι ένας δονητής πολλαπλών ταχυτήτων που σας βοηθάει να απογειώσετε τις αισθήσεις σας για μια μοναδική εμπειρία ηδονής.
  44,99 € 33,74 €
  Picture of Mini Δονητής Bullet Durex Intense Delight

  Mini Δονητής Bullet Durex Intense Delight

  3270367
  Mini Δονητής Bullet Durex Intense Delight
  22,99 € 17,24 €
  Out of stock
  Picture of Durex Λιπαντικό Διεγερτικό Gel Perfect Connection 50ml

  Durex Λιπαντικό Διεγερτικό Gel Perfect Connection 50ml

  3119405
  Το λιπαντικό σιλικόνης Perfect Connection προσφέρει μια μεταξένια και αισθησιακή εμπειρία για εσάς και τον/την σύντροφό σας για περισσότερο χρόνο. Ιδανικά για προκαταρκτικά και ερωτικές εμπειρίες, με βάση τη σιλικόνη διαρκεί περισσότερο.
  9,99 € 8,49 €