Αναζήτηση
Για τηλεφωνική παραγγελία, κάλεσε στο 210 6003789 (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 18:00)
Όλες οι Κατηγορίες
  Μενού Close

  Αφαλατικό Υγρό Καθαρισμού EcoDecalk EcoDecalk 200 ml Delonghi

  Κατασκευαστής: Delonghi
  Αφαλατικό υγρό για μηχανές καφέ, βραστήρες σε συσκευασία 200ml Delonghi ecodecalk. Είναι αρκετό για 2 κύκλους αφαλάτωσης. Οικολογικό και φιλικό προς το περιβάλλον.
  ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 34644
  SKU: DLDECALK20
  Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
  8,50 €
  i h
  Ship to
  *
  *
  Τρόπος αποστολής
  Όνομα
  Εκτιμώμενη παράδοση
  Τιμή
  Δεν υπάρχουν πληροφορίες
  Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

  Το αφαλατικό υγρό EcoDecalk είναι ένα διασπά τα άλατα από τη μηχανή σας και ταυτόχρονα είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Καθαρίζει τη μηχανή του καφέ και άλλων συσκευών από επικαθίσεις αλάτων, με ασφαλή και δραστικό τρόπο σε συνδυασμό με απολυμαντική δράση που διασφαλίζει την υγιεινή του εσωτερικού των συσκευών. Είναι κατάλληλο για όλες τις οικιακές καφετιέρες (Dolce Gusto*, Nespresso* κτλ., επαγγελματικές καφετιέρες, βραστήρες νερού). Το προϊόν τηρεί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας τροφίμων. Για μία χρήση συνίσταται περίπου ποσότητα 100ml αφαλατικού υγρού.

  Το αφαλατικό υγρό το χρησιμοποιείται κάθε 3-6 μήνες(εξαρτάται από την ποιότητα νερού της περιοχής σας).

  Διαστάασεις : 3.4 x 3.4 x 16.58 cm

  Βάρος : 250 grams

  Σημεία που ξεχωρίζουν

  • Τα 200 ml είναι αρκετά για 2 δόσεις
  • Δεν περιέχει φωσφορικά άλατα
  • Η απολυμαντική του δράση δεν αφήνει κατάλοιπα
  • Αυξάνει την διάρκεια ζωής της μηχανής σας

  Πρακτικές οδηγίες χρήσης:

  Σε αυτόματες μηχανές διαβάστε το βιβλίο οδηγιών που αναγράφει πως να εκτελέσετε έναν πλήρες κύκλο αφαλάτωσης με αφαλατικό υγρό.
  Για όλες τις άλλες μηχανές απλά προσθέστε μία δόση περίπου 100ml Delonghi EcoDecalk στον κάδου νερού μαζί με λίγο νεράκι και πατήστε το κατάλληλο κουμπί για να βγει αυτό το μίγμα στην μπροστινή μεριά της μηχανής σας. Όπως ακριβώς φτιάχνετε έναν καφέ ή ρόφημα. Έπειτα περιμένετε για 10 λεπτά για να δράσει το αφαλατικό μέσα στη μηχανή. Τέλος ξεπλύνατε το δοχείο νερού και συνεχίστε με πλύσεις με καθαρό νερό στο δοχείο. Πατώντας πάλι το κατάλληλο κουμπί για να βγεί καφές ή ρόφημα. Κάνετε αυτή τη διαδικασία μέχρι να μη μυρίζει και να μην αφρίζει το νερό όταν βγαίνει στην μπροστινή μεριά της μηχανής σας. Αυτό ήταν τώρα είστε έτοιμοι να απολαύστε πιο υγιεινά τον καφέ σας και τα ροφήματά σας με μια πιο καθαρή μηχανή απαλλαγμένη από άλατα.