Search
Για τηλεφωνική παραγγελία, κάλεσε στο 210 6003789 (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 18:00)
All Categories
  Menu Close

  Αδιάβροχες Ωτοασπίδες Μαλακής Σιλικόνης 6 Ζευγάρια Haspro Transparent Moldable EPUM2004

  Manufacturer: HASPRO
  Αδιάβροχες εύπλαστες διαφανής ωτοασπίδες σιλικόνης μαλακές στην αφή. Πολύ άνετες και πρακτικές ειδικά για την αποφυγή επαφής με το νέρο ιδανικές για την πισίνα (SNR): 27dB.
  Product ID: 31098
  SKU: EPUM2004
  Available in Εξαντλήθηκε
  11,90 €
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options
  Delivery date: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

  Οι HASPRO MOLD 6P είναι πλήρως εύπλαστες, επαναχρησιμοποιήσιμες ωτοασπίδες. Ασφαλείς και άνετες, είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας σιλικόνη που είναι υποαλλεργική και απαλή στην αφή. Μπορούν να διαμορφωθούν στην παλάμη του χεριού σας σαν πηλό μοντελοποίησης, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε χρήστης μπορεί να πετύχει την τέλεια εφαρμογή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το σετ περιέχει 6 ζεύγη (συνολικά 12 τεμάχια) ωτοασπίδες.

  Είναι μια εξαιρετική λύση για άτομα που πρέπει να αποφεύγουν την άμεση επαφή μεταξύ του ακουστικού πόρου και του νερού για λόγους υγείας. Ταιριάζουν τέλεια στο εξωτερικό αυτί του κάθε χρήστη, και εμποδίζουν κάθε σταγόνα νερού πριν εισέλθει, προστατεύοντας έτσι το κανάλι και το εσωτερικό αυτί. Λειτουργούν εξίσου καλά σε πισίνα ή σε ανοιχτό νερό, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε υπάρχει κίνδυνος να μπει νερό στο αυτί.

  Είναι επίσης μια εύχρηστη λύση για άτομα που βρίσκουν τις πιο κοινές  ωτοασπίδες ενός μεγέθους άβολες ή δεν τους εφαρμόζουν καλά λόγω του σχήματος ή του μεγέθους των αυτιών τους. Είναι εύκαμπτες και προσαρμόζονται, όπως η πλαστελίνη, που σημαίνει ότι το σχήμα τους μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει σχεδόν σε κάθε αυτί – είτε είναι σε μέγεθος ενήλικα είτε σε μέγεθος παιδιού.

  Η άνετη, προσαρμοσμένη εφαρμογή και η μείωση θορύβου που προσφέρουν οι ωτοασπίδες HASPRO τις καθιστούν επίσης ιδανικές για χρήση κατά τη διάρκεια του ύπνου, ενώ κοιμάστε στο πλάι, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε επιτέλους να ξεκουραστείτε με επιτυχία.

  Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για τον αποκλεισμό του υπερβολικού θορύβου ενώ εκτελείτε εργασίες DIY στο σπίτι, ή να σας βοηθήσουν να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο με ηρεμία. Λόγω του διακριτικού σχεδιασμού τους, μπορούν να φορεθούν ακόμη και κάτω από κράνος, παρέχοντας βέλτιστη προστασία και άνεση κατά την οδήγηση μοτοσικλέτας.

  Έχουν πιστοποίηση CE, EN 352:2002.

  Οι ωτοασπίδες HASPRO είναι κατάλληλες μεταξύ άλλων :

  Κολύμπι
  Δουλειά
  Υπνος
  Γραφείο
  Διάβασμα
  Ταξίδια

  Περιεχόμενα συσκευασίας :

  6 ζεύγη διαφανής εύπλαστες ωτοασπίδες σιλικόνης

  Πλαστική θήκη μεταφοράς

  Οδηγίες

  Να χρησιμοποιείτε πάντα ωτοασπίδες όταν βρίσκεστε σε θορυβώδης χώρους. Πριν από κάθε χρήση, πλένετε τα χέρια σας και βεβαιωθείτε ότι οι ωτοασπίδες είναι καθαρές.

  SOUND ATTENUATION

  1Frequency, Hz1252505001000200040008000
  2Average Attenuation, dB27.524.424.327.036.042.639.2
  3Deviation, dB5.43.84.34.44.03.74.7
  4Assumed Protection, dB22.020.620.022.632.038.934.4

  EN 352-2-2002, H: 30dB M: 23dB L:22dB      SNR: 27dB

  1) ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΧΡΗΣΗ ΩΤΟΑΣΠΙΔΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ;
  H προστασία της ακοής μας είναι εξίσου σημαντική με τα υπόλοιπα όργανα του σώματος μας. Δυστυχώς μιλάμε για ένα κρυφό κίνδυνο ο οποίος ενδέχεται να εμφανιστεί μετά από πολλά χρόνια ενώ σε αρκετές περιπτώσεις η ζημιά που γίνεται είναι μη αναστρέψιμη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ζημιά που γίνεται στην ακοή είναι προσθετική, κάθε κατάχρηση δηλαδή που γίνεται "καταγράφεται" στον οργανισμό και μπορεί μετά από πολλά χρόνια καταχρήσεων να παρουσιαστούν προβλήματα που δεν ξέρουμε από που μας ήρθαν.
  Εκτός από τις ενδεχόμενες μόνιμες βλάβες, οι υπερβολικοί και δυνατοί θόρυβοι προκαλούν στην καθημερινότητα μας πονοκεφάλους, έλλειψη συγκέντρωσης, στρεσάρισμα, εκνευρισμό και πολλά άλλα.

  2) ΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ;
  Σηκώστε το πάνω τμήμα του αυτιού με το αντίθετο χέρι από αυτό που θα τοποθετήσετε την ωτοασπίδα. Τοποθετήστε την ωτοασπίδα μέσα στο αυτί, όχι όμως πολύ βαθιά, αλλά έως ότου νοιώσετε ότι έχει εφαρμόσει καλά.

  3) ΠΩΣ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΩΤΟΑΣΠΙΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;
  Όλες οι ωτοασπίδες μας είναι γενικού μεγέθους που σημαίνει ότι είναι σχεδιασμένες για όλα τα αυτιά.


  4) ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ TUBE50;
  Όχι,οι συγκεκριμένες ωτοασπίδες είναι μίας χρήσης,που σημαίνει ότι αφού χρησιμοποιήσετε ένα ζευγάρι μία φορά,πρέπει μετά να τις πετάξετε.


  5) ΟΙ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ΜΕ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ;
  Όχι. Οι ωτοασπίδες έχουν σχεδιαστεί να μειώνουν σημαντικά τους διάφορους περιβάλλοντες θορύβους που τους ακούμε μέσω του αυτιού. Υπάρχουν όμως και θόρυβοι που εισέρχονται στο τύμπανο του αυτιού μέσω δονήσεων του κρανιακού οστού, αυτούς τους ήχους θα συνεχίσετε να τους ακούτε.