Αναζήτηση
Για τηλεφωνική παραγγελία, κάλεσε στο 210 6003789 (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 18:00)
Όλες οι Κατηγορίες
  Μενού Close

  Θερμική κάμερα απεικόνισης της Maka Technology, MKL-R01 σχεδιασμένη για επαγγελματίες.

  Κατασκευαστής: Maka Technology
  ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 34526
  SKU: C04G0190053
  Διαθεσιμότητα: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες
  199,01 €
  i h
  Ship to
  *
  *
  Τρόπος αποστολής
  Όνομα
  Εκτιμώμενη παράδοση
  Τιμή
  Δεν υπάρχουν πληροφορίες
  Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

  Η λειτουργία της συσκευής είναι απλή καθώς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να την ενεργοποιήσετε και να την στρέψετε προς το σημείο που θέλετε να ελέγξετε. Η συσκευή θα ενώσει την θερμική και οπτική εικόνα, στην TFT οθόνη 2.4, υποδεικνύοντας σας με ακρίβεια τις διαφορές θερμοκρασίας από σημείο σε σημείο.

  Πατώντας την σκανδάλη, που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της συσκευής, μπορείτε να παγώσετε την εικόνα και εφόσον το επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αποθηκεύσετε την εικόνα σαν φωτογραφία ώστε να την μελετήσετε στον Η/Υ σας μέσω καλωδίου USB που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη της συσκευής (χωρητικότητας 8MB-δυνατότητα αποθήκευσης έως 52 φωτογραφιών) ή σε κάρτα μνήμης MicroSD (δεν συμπεριλαμβάνεται) έως 32GB.

  Χάρη στη θερμική κάμερα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μετρήσεις και ελέγχους σε εγκαταστάσεις θέρμανσης και εξαερισμού, ηλεκτρικές εγκαταστάσεις κτιρίων, ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, αυτοκίνητα κ.α., ώστε να επιλύσετε θερμικά προβλήματα, να ανιχνεύσετε διαρροές μόνωσης αλλά και να αναγνωρίσετε πιθανούς τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας.

  Χαρακτηριστικά

  3 χρωματικές παλέτες (grey scale, hot iron, rainbow)

  Λειτουργία PIP (Picture In Picture) για καλύτερη οπτικοποίηση του πεδίου ενδιαφέροντος. Δυνατότητα ρύθμισης της εικόνας από 0 έως 100%

  Δυνατότητα ρύθμισης της εκπεμπτικότητας από 0.10 έως 1.00 ανάλογα με το υλικό της επιφάνειας που επιθεωρείτε για να έχετε πιο ακριβή αποτελέσματα.

  Εύχρηστα πλήκτρα ελέγχου

  Σκόπευση με laser για το σημείο μέτρησης της θερμοκρασίας

  Επιλογή μονάδων θερμοκρασίας °C και °F

  Μέτρηση θερμοκρασίας στο σημείο του κεντρικού στόχου

  Λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης

  Ενσωματωμένος φακός LED για χρήση σε σκοτεινές περιοχές