Αναζήτηση
Για τηλεφωνική παραγγελία, κάλεσε στο 210 6003789 (Δευτέρα - Κυριακή 09:00 - 21:00)
Όλες οι Κατηγορίες
  Μενού Close

  Μυρμηγκοκτόνο Δόλωμα Για Την Κουζίνα Baygon

  Κατασκευαστής: Baygon
  Το Baygon® Μυρμηγκοκτόνο Δόλωμα λειτουργεί όλο το 24ωρο για την καταπολέμηση των αποικιών του μαύρου μυρμηγκιού των κήπων σε κατοικημένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
  ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 14288
  SKU: 338812
  Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
  4,58 €
  i h
  Ship to
  *
  *
  Τρόπος αποστολής
  Όνομα
  Εκτιμώμενη παράδοση
  Τιμή
  Δεν υπάρχουν πληροφορίες
  Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

  Το Baygon® Μυρμηγκοκτόνο Δόλωμα λειτουργεί όλο το 24ωρο για την καταπολέμηση των αποικιών του μαύρου μυρμηγκιού των κήπων (Lasius niger) σε κατοικημένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

  Απαιτούνται 3-4 εβδομάδες για τον πλήρη έλεγχο της προσβολής. 

  Σημεία που ξεχωρίζουν

  • Δόλωμα κατά των μυρμηγκιών*
  • Προστασία στη κουζίνα**
  • Kαταπολεμά τις αποικίες των μυρμηγκιών
  • Για κατοικήμενους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
  • Περιέχει 1 ετοιμόχρηστη παγίδα

  * των μαύρων μυρμηγκιών των κήπων

  **Μακριά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές

  Οδηγίες Χρήσης :

  Τρυπήστε προσεκτικά το διάτρητο πεδίο στην πλευρά του κουτιού-δολώματος με ένα αιχμηρό αντικείμενο (ψαλίδι, κατσαβίδι κλπ.), ώστε τα μυρμήγκια να μπουν μέσα στην παγίδα από το άνοιγμα αυτό. Τοποθετήστε τις παγίδες κοντά στη φωλιά ή κατά μήκος της διαδρομής που συνήθως ακολουθούν τα μυρμήγκια, δηλαδή κατά μήκος του τοίχου ή του σοβατεπί, στις γωνίες, κάτω από νεροχύτες, στα ντουλάπια. Να χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ σε περιοχές μη προσβάσιμες από παιδιά και κατοικίδια ζώα. Για καλύτερη αποτελεσματικότητα να ελέγχετε τακτικά το δόλωμα και εφόσον χρειάζεται να αντικαθίστανται οι παγίδες κάθε μήνα. Μακριά από τρόφιμα ποτά και ζωοτροφές.

  Δραστική Ουσία: Spinosad 0.0166% β/β.

  Προφυλάξεις

  Περιέχει μείγμα από 5-χλωρο-2-μεθυλο-4-ισοθειαζολι-3-όνη και 2-μεθυλο-2Η-ισοθειαζολ-3-όνη. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.

  Πρώτες βοήθειες: Γενικές συμβουλές: Αφαιρέστε τα μολυσμένα ρούχα αμέσως και διαθέστε τα με ασφάλεια. Σε περίπτωση εισπνοής, εξασφαλίστε καλό αερισμό του χώρου. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα: πλυθείτε αμέσως με άφθονο νερό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συμβουλή. Σε περίπτωση κατάποσης, συμβουλευτείτε γιατρό, εάν εμφανιστούν συμπτώματα. Συμβουλές για το γιατρό: Συμπτώματα: Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα συμπτώματα. Δεν υπάρχει ειδικό αντίδοτο. Συμπτωματική θεραπεία. Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 77 93 777.
  Επείγοντα μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος: Χρησιμοποιείστε κατάλληλο μέσο για την αποφυγή μόλυνσης του περιβάλλοντος. Μην απορρίπτετε το προϊόν χωρίς κανέναν έλεγχο στο περιβάλλον. Συλλέξτε με απορροφητικό υλικό (π.χ. άμμο, πριονίδι, γενικής χρήσης συνδετικό υλικό.)

  Μέτρα μετριασμού κινδύνου: Μακριά από παιδιά. Το προϊόν θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε περιοχές γύρω από κατοικημένους χώρους, όπως μπαλκόνια και βεράντες. Η τοποθέτησή του θα γίνεται σε μέρη που δεν είναι πιθανό να βραχούν, π.χ. μέρη προστατευμένα από βροχή, πλημμύρα και νερό.

  Υπεύθυνος για τη διάθεση: S.C. Johnson Hellas Ltd., Φραγκοκκλησιάς 7, 151 25 Μαρούσι, Τηλ. 210 3448000.

  Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
  Εικόνα για Κατσαριδοκτόνο Δόλωμα 6 Tεμάχια Roach Bait Raid

  Κατσαριδοκτόνο Δόλωμα 6 Tεμάχια Roach Bait Raid

  680768
  Το Raid® Baits σκοτώνει τις κατσαρίδες, τους ωόσακους τους και ολόκληρη την αποικία, για ως και 3 μήνες. Οι κατσαρίδες προσελκύονται από το δόλωμα, το τρώνε και επιστρέφουν στις φωλιές τους, προκαλώντας αλυσιδωτά τον θάνατο της αποικίας.
  6,18 €
  Εξαντλήθηκε