Αναζήτηση
Για τηλεφωνική παραγγελία, κάλεσε στο 210 6003789 (Δευτέρα - Κυριακή 09:00 - 21:00)
Όλες οι Κατηγορίες
  Μενού Close

  Microsoft Office 2021 Professional Plus 32/64 Bit Lifetime Licence για 1 PC MSOPP21MR

  Κατασκευαστής: Microsoft
  Το Office Professional Plus 2021 προσφέρει όλες τις σημαντικές εφαρμογές για τη διεκπεραίωση όλων των εργασιών τόσο σε ιδιωτικό επίπεδο όσο και στο χώρο εργασίας.
  ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 8765
  SKU: R-005038
  Διαθεσιμότητα: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες
  Αρχική τιμή: 89,90 €
  29,90 €
  Έκπτωση: 66,74%
  i h

  Microsoft Office Professional Plus 2021 - για Windows


  Το Office Professional Plus 2021 προσφέρει όλες τις σημαντικές εφαρμογές για τη διεκπεραίωση όλων των εργασιών τόσο σε ιδιωτικό επίπεδο όσο και στο χώρο εργασίας.   

  APPS: Word / Excel / Powerpoint / Outlook / Publisher / Access / Skype for Business / Τη δυνατότητα να αποθηκεύετε έγγραφα στο OneDrive ή τοπικά στον υπολογιστή σας

  • Multilanguage - Ενεργοποιήστε το προϊόν σε όποια γλώσσα θέλετε (Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά κτλ.)
  • Το παρόν προϊόν είναι 100% γνήσιο, δε φέρει κουτί ή παρελκόμενα και διανέμεται με την μορφή ηλεκτρονικής άδειας (Activation Key)
  • Τα προγράμματα δεν απαιτούν συνδρομή & internet σύνδεση για να τα χρησιμοποιήσετε (όπως το το Office 365)
  • Η σύνδεση στο internet είναι απαραίτητη μόνο για τη λήψη ενημερώσεων ασφαλείας και λειτουργιών σε τακτά χρονικά διαστήματα
  • Κάθε άδεια είναι για 1 Windows 10/11 PC 32/64-bit


  Το κλειδί για την ενεργοποίηση του Microsoft Office θα σας σταλεί με email 1-3  ημέρες μετά από την ημερομηνία αγοράς.
  Office 2021 Professional Plus: η λύση για τους απαιτητικούς χρήστες

  Οι χρήστες που χρησιμοποιούν την πλήρη γκάμα εργαλείων του Microsoft Office στο σπίτι ή στο γραφείο είναι εξαιρετικά ενημερωμένοι για την Professional Plus Edition. Περιλαμβάνονται όλα τα σημαντικά προγράμματα: Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Publisher και Access. Ταυτόχρονα, το OneNote είναι πλέον διαθέσιμο για λήψη μέσω του Windows Store για γρήγορη δημιουργία σημειώσεων και για τη διάθεσή τους μέσω του Cloud σε όλες τις συσκευές. Λόγω της μεγάλης ποικιλίας προγραμμάτων, η παραλλαγή Professional Plus απευθύνεται κυρίως σε άτομα που εργάζονται στο σπίτι, ή σε ένα μικρό γραφείο που αναζητούν μια ισχυρή και αξιόπιστη λύση για την οργάνωση εγγράφων, λογιστικών φύλλων κλπ.

  Το Word 2021 είναι το πιο ισχυρό εργαλείο δημιουργίας εγγράφων. Από την καθημερινή "χαρτούρα" μέχρι τα επίσημα έγγραφα της εταιρείας, η λειτουργικότητα του Word καλύπτει όλο το φάσμα της συγγραφής κειμένων. Νέο σε αυτή την έκδοση είναι ένα βελτιωμένο εικονικό σύστημα αναγνώρισης μελάνης, οπότε η γραφή με μια γραφίδα απευθείας στην οθόνη να μεταφράζεται καλύτερα σε πληκτρολόγηση. Επιπλέον, η φωνητική είσοδος έχει βελτιωθεί. Η Microsoft έχει κάνει επίσης πολλές λεπτομερείς βελτιώσεις: Τα γραφικά SVG, για παράδειγμα, επιτρέπουν την ενσωμάτωση σύνθετων εικόνων, χωρίς να απαιτεί μεγάλη μνήμη. Επίσης, τα μέτρα κλιμάκωσης και άλλα μέτρα για την επεξεργασία εικόνων έχουν βελτιωθεί σημαντικά.

   

  Σε επίπεδο επιχείρησης, η Access 2021 παρέχει μια ισχυρή λύση για τη δημιουργία και τη διαχείριση βάσεων δεδομένων κάθε είδους. Η νέα έκδοση υποστηρίζει τη δημιουργία εφαρμογών βάσεων δεδομένων που λειτουργούν απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης, βελτιστοποιώντας το μέγεθος του. Τα αποθηκευμένα δεδομένα τελικά καταλήγουν σε βάσεις δεδομένων SQL όπου υπάρχει ασφαλής πρόσβαση. Ο Publisher 2021, ωστόσο, βελτιώνει την ποιότητα για τη δημοσίευση γραφικών διαφόρων ειδών: για παρουσιάσεις, για διαφήμιση, φυλλάδια, περιοδικά & κλπ. Αναλυτικά, η Microsoft βελτίωσε σημαντικά το Office 2021 Professional Plus.

  Όταν εργάζεστε με υπολογιστικά φύλλα, το Excel 2021 συνεχίζει να προσφέρει τις καλύτερες δυνατότητες: υπάρχουν πίνακες κάθε είδους που έχουν σχέση με τα οικονομικά, προϊόντα που αφορούν βάσεις δεδομένων, υποβολή φορολογικής δήλωσης, κλπ. Τα χαρακτηριστικά που γνωρίζετε και αγαπάτε βελτιώνονται σε αυτή την έκδοση. Οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν νέες οπτικοποιήσεις πληροφοριών. Επιπλέον, σε αυτή την έκδοση ενσωματώνονται περισσότερες μαθηματικές λειτουργίες. Αυτό που έχει μείνει είναι η εξαιρετική συμβατότητα με τα αρχεία CSV. Μια άλλη αναβάθμιση είναι το PowerPoint 2021, το οποίο τώρα προσφέρει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης των εγγραφών σε Ultra HD απευθείας σε παρουσιάσεις, καθώς και κλιμάκωση γραφικών και μεγέθυνση ή σμίκρυνση των εικόνων.

  Το Outlook 2021 εξακολουθεί να παρέχει πρόσβαση σε όλες τις αποθηκευμένες επαφές και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ειδικά σε γραφεία συνδεδεμένα σε διακομιστή Exchange. Αυτό δημιουργεί μια καλή ευκαιρία για ενημέρωση και εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με πελάτες και συνεργάτες. Επιπλέον, η εφαρμογή υποστηρίζει τη δημιουργία οποιουδήποτε αριθμού λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε όλα τα προγράμματα, το Office 2021 Professional Plus παρέχει μια βελτιωμένη διεπαφή χρήσης που έχει ενσωματωθεί σε κάθε εφαρμογή για περισσότερο από μια δεκαετία. Η ροή εργασίας εκτείνεται πέρα από οποιαδήποτε εφαρμογή και είναι σε μεγάλο βαθμό παρόμοια σε όλα τα προγράμματα - είτε σε Word, Excel, Outlook ή PowerPoint.

  Το Office 2021 Professional Plus περιορίζεται από τη Microsoft για χρήση με Windows 10 και Windows 11. Αυτό σημαίνει ότι κανένα από τα προγράμματα που περιλαμβάνονται δεν είναι συμβατό με μια παλαιότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος των Windows. Επιπλέον, αυτή η συλλογή προγραμμάτων είναι άδεια χρήσης που ανήκει αποκλειστικά στον αγοραστή. Η χρήση είναι δυνατή μετά την αγορά, επ' αόριστον και χωρίς περαιτέρω συνδρομές. Για όλες τις εκδόσεις του Office 2021, η Microsoft χορηγεί μια ελάχιστη πενταετή περίοδο υποστήριξης σε όλες τις συσκευές.   

  0.0 0
  Γράψε τη δική σου αξιολόγηση Άκυρο
  • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
  *
  *
  • Κακή
  • Άριστη
  Ετικέτες προϊόντος
  Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
  Εικόνα για McAfee Internet Security 2022 (1 συσκευή - 1 έτος) - Ηλεκτρονική Άδεια

  McAfee Internet Security 2022 (1 συσκευή - 1 έτος) - Ηλεκτρονική Άδεια

  MCAFEE-SEC-2022-01
  Πολλαπλά επίπεδα προστασίας για τις συσκευές σας και το ιδιωτικό απόρρητο όλης της οικογένειάς σας, με μία ολοκληρωμένη λύση με το McAfee Internet Security 2022
  8,99 €
  Εικόνα για Microsoft Windows 11 32/64-bit - Retail Version - Ηλεκτρονική Άδεια για 1 Yπολογιστή

  Microsoft Windows 11 32/64-bit - Retail Version - Ηλεκτρονική Άδεια για 1 Yπολογιστή

  Windows11Cyb
  Ηλεκτρονική Άδεια για τα νέα έκδοση των Windows. Μια νέα εμπειρία Windows που σας φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα και σε ό,τι άλλο αγαπάτε. Τα Windows 11 προσφέρουν έναν ήρεμο και δημιουργικό χώρο όπου μπορείτε να ασχοληθείτε με ό,τι σας αρέσει μέσα από μια νέα εμπειρία.
  59,90 € 14,90 €