Αναζήτηση
Για τηλεφωνική παραγγελία, κάλεσε στο 210 6003789 (Δευτέρα - Κυριακή 09:00 - 21:00)
Όλες οι Κατηγορίες
  Μενού Close

  Καφές σε Κόκκους 500 gr Espresso Napolitano Get Coffee

  Κατασκευαστής: getcoffee
  Καφές εσπρέσο από εξαιρετικές ποικιλίες 30% Arabica & 70% Robusta
  ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 14358
  SKU: GCEB5
  Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
  9,99 €
  i h
  Ship to
  *
  *
  Τρόπος αποστολής
  Όνομα
  Εκτιμώμενη παράδοση
  Τιμή
  Δεν υπάρχουν πληροφορίες
  Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

  Οι Getcoffee Napolitano espresso κόκκοι – 500g αποτελούνται από  εξαιρετικές ποικιλίες καφέ από 30% Arabica και 70% Robusta. Ένας καφές με ιδιαίτερη ένταση.

  Το ιδιαίτερο αυτό χαρμάνι  ήρθε για να σας δώσει ένα δυνατό άρωμα αισθήσεων μέσα στην ημέρα, όταν το χρειάζεστε.

  Ένας Gourmet καφές με έντονο άρωμα και με πλούσια σκουρόχρωμη κρέμα. Ειδικά καβουρδισμένη ποικιλία που δίνει την έντονη ισορροπία γεύσης και σταθερό επίπεδο ποιότητας. Σίγουρα ο καφές με τη δική του ταυτότητα. H επεξεργασία και η παρασκευή του γίνεται υπό αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες από εξειδικευμένους και έμπειρους ψήστες καφέ στην Ελλάδα.

  Οι ψήστες καφέ έχουν βρει τη μαγική συνταγή. Έτσι αναδεικνύονται στο μέγιστο: Το άρωμα, η γεύση, η ένταση, το σώμα και η κρέμα αυτού του καφέ. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας ιδιαίτερος και μοναδικός καφές εσπρέσο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για οικιακή χρήση όσο και για επαγγελματική χρήση.

  Πρόκειται για έναν έντονο καφέ στη γεύση που ξετυλίγει στον ουρανίσκο τα αρώματα και το χαρακτήρα του. Η έντασή του διαρκεί αρκετή ώρα. Οι ποικιλίες που περιέχονται έχουν καβουρδιστεί ξεχωριστά με σκούρο καβούρδισμα. Στο τέλος της διεργασίας καβουρδίσματος γίνεται και η ένωση όλων των ποικιλιών καφέ, ώστε να φτιαχτεί ένα υπέροχο χαρμάνι από ποικιλίες 30% Arabica και 70% Robusta.

  Το σκούρο καβούρδισμά τους αναδεικνύει ένα έντονο άρωμα και γεύση. Ανεβάστε τη διάθεσή σας και απολαύστε υπεύθυνα το χαρμάνι Getcoffee Napolitano espresso κόκκοι.

  Διατίθεται στην βολική και αεροστεγή συσκευασία των 500g.

  Σημεία που ξεχωρίζουν

  70% Robusta & 30% Arabica

  Κρεμώδης υφή

  Σκούρο χρώμα

  Αεροστεγής συσκευασία