Αναζήτηση
Για τηλεφωνική παραγγελία, κάλεσε στο 210 6003789 (Δευτέρα - Κυριακή 09:00 - 21:00)
Όλες οι Κατηγορίες
  Μενού Close

  Εντομοκτόνο Aerosol για Βαδιστικά Έντομα Baygon Crawling 400ml

  Κατασκευαστής: Baygon
  ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 7571
  SKU: 671325
  Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
  5,48 €
  i h
  Ship to
  *
  *
  Τρόπος αποστολής
  Όνομα
  Εκτιμώμενη παράδοση
  Τιμή
  Δεν υπάρχουν πληροφορίες
  Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

  Το Baygon® Crawling είναι ένα εντομοκτόνο για την καταπολέμηση βαδιστικών εντόμων όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψαράκια, γρύλλοι και αράχνες, με απ’ ευθείας ψεκασμό ή υπολειμματικό ψεκασμό επιφανειών.

  Σημεία που ξεχωρίζουν

  • Για Κατσαρίδες και Μυρμήγκια
  • Σκοτώνει τις κατσαρίδες σε 6 δευτερόλεπτα με απ' ευθείας ψεκασμό.
  • Διάρκεια δράσης 2-4 εβδομάδες.
  • Αποτελεσματικό και ενάντια σε ψαράκια, γρύλους και αράχνες.

  Δόσεις: Απ’ ευθείας ψεκασμός στα έντομα ή ψεκασμός επιφανειών από απόσταση περίπου μισού μέτρου (περίπου 5 δευτερόλεπτα ανά γραμμικό μέτρο).

  Πεδίο εφαρμογής: Κατοικημένοι χώροι.

  Χρόνος εφαρμογής: Καθ' όλη τη διάρκεια του έτους & κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

  Τρόπος εφαρμογής:

  Ανακινήστε πολύ καλά πριν από την χρήση. Κρατήστε το δοχείο όρθιο. Σημαδέψτε προς την επιθυμητή κατεύθυνση και πιέστε τη βαλβίδα σταθερά. Απ' ευθείας ψεκάστε τα βαδιστικά έντομα, ψεκάστε εκεί όπου κρύβονται και όπου τα έχετε δει: γύρω από τα ντουλάπια και τoυς σκουπιδοτενεκέδες, τα παράθυρα και τα πλαίσια των πορτών, τις ρωγμές και τις σχισμές. Για προστασία μεγάλης διάρκειας, ψεκάστε τα περάσματα, τα μέρη που κρύβονται, τις ρωγμές των τοίχων και όλα τα ανοίγματα στις πόρτες και τα παράθυρα. Απλώς ψεκάστε από απόσταση περίπου μισού μέτρου (περίπου 5 δευτερόλεπτα ανά γραμμικό μέτρο). Αερίστε τα δωμάτια για 15 λεπτά μετά τον ψεκασμό.

  Προφυλάξεις

  Δραστικές ουσίες: Cypermethrin 0,1% β/β, Imiprothrin 0,1% β/β.

  Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση. Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις.

  Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50 °C/ 122 °F. Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Μην ψεκάζετε κοντά σε φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό. Μην αναπνέετε εκνεφώματα.
  Πρώτες βοήθειες: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, εφόσον είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε.

  Παρατεταμένη έκθεση μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα δέρματος ή σκάσιμο.

  Προσοχή. Χρησιμοποιείτε μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες. Μην ψεκάζετε πάνω σε ανθρώπους ή κατοικίδια ζώα. Μακριά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές. Απομακρύνετε ή καλύψτε τρόφιμα και μαγειρικά σκεύη. Μην ψεκάζετε σε ηλεκτρικές συσκευές που δεν έχουν αποσυνδεθεί. Απομακρύνετε ή καλύψτε ενυδρεία και κλουβιά ζώων πριν την εφαρμογή. Κλείστε τα φίλτρα εξαερισμού των ενυδρείων κατά τη χρήση. Να χρησιμοποιείται μόνο σε καλά αεριζόμενο χώρο.
  Αντίδοτο: Δεν υπάρχει. Ακολουθήστε συμπτωματική θεραπεία.
  Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210-7793777
  S.C. Johnson Hellas Ltd., Φραγκοκκλησιάς 7, 15125 Μαρούσι, Τηλ. 210 3448000