Αναζήτηση
Για τηλεφωνική παραγγελία, κάλεσε στο 210 6003789 (Δευτέρα - Κυριακή 09:00 - 21:00)
Όλες οι Κατηγορίες
  Μενού Close

  Εντομοαπωθητικό Σώματος Autan Sport Dry Spray 100ml

  Κατασκευαστής: AUTAN
  ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 7836
  SKU: 318746
  Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
  6,75 €
  i h
  Ship to
  *
  *
  Τρόπος αποστολής
  Όνομα
  Εκτιμώμενη παράδοση
  Τιμή
  Δεν υπάρχουν πληροφορίες
  Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

  Το Autan® Sport Dry Spray είναι ένα εντομοαπθητικό που αφήνει στεγνή αίσθηση στο δέρμα ενώ προστατεύει ενάντια σε κουνούπια & τσιμπούρια.

  Ιδανικό για υπαίθριες δραστηριότητες.

  Απωθητικό κατά των κουνουπιών και τσιμπουριών (ΤΠ19)

  Ερασιτεχνική χρήση. Αερόλυμα, για ατομική προστασία, για το ευρύ κοινό (μη επαγγελματίες χρήστες), για χρήση σε εσωτερικούς (καλά αεριζόμενους) και εξωτερικούς χώρους.

  Απωθεί άμεσα τα τσιμπούρια, τα κοινά, τα τροπικά κουνούπια και τα κουνούπια τίγρης, τα οποία μπορεί να είναι φορείς του ιού του Δυτικού Νείλου, για έως 8 ώρες ανά εφαρμογή.

  Δόση: Εφαρμόζεται με ψεκασμό στα ακάλυπτα μέρη του σώματος του ανθρώπου με την εξής δοσολογία: 1g προϊόντος ανά 645cm² επιφάνειας ανθρώπινου σώματος (ισοδυναμεί με 0.388 mg DEET /cm²). Προκειμένου να επιτευχθεί η παραπάνω δοσολογία διαβάστε τις οδηγίες χρήσης. Να μην εφαρμόζεται πάνω από μια φορά σε διάστημα 24 ωρών και να αποφεύγεται η υπερκατανάλωση.

  Δραστική ουσία: N,N-Diethyl-m-toluamide (DEET) 25% (25g/100g).

  Οδηγίες χρήσης:

  Ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση. Κρατήστε το δοχείο σε όρθια θέση, σε απόσταση 15-20cm από το δέρμα, κατευθύνοντας την οπή του δοχείου προς την επιφάνεια που θα ψεκάσετε. Ψεκάστε με μια αργή σαρωτική κίνηση, για περίπου 1 δευτερόλεπτο, το εκτεθειμένο δέρμα ως εξής: Ενήλικες: χέρια, πρόσωπο*, λαιμό, πήχη και επάνω μέρος του ποδιού/ πέλματος. Παιδιά άνω των δύο ετών: πρόσωπο*, λαιμό και επάνω μέρος του ποδιού/ πέλματος. *Για το πρόσωπο: ψεκάστε στα χέρια του ενήλικα και επαλείψτε λίγη ποσότητα στο πρόσωπο του ενήλικα ή του παιδιού, αποφεύγοντας τα μάτια και το στόμα. Μέτρα μετριασμού κινδύνου: Να μην χρησιμοποιείται σε παιδιά κάτω των δύο (2) ετών. Να μην χρησιμοποιείται στα χέρια των παιδιών κάτω των δώδεκα (12) ετών. Να μην χρησιμοποιείται κάτω από τα ρούχα. Μην αναπνέετε εκνεφώματα. Όταν επιστρέψετε σε εσωτερικό χώρο, πλύνετε το δέρμα που έχετε επαλείψει με σαπούνι και νερό. Να χρησιμοποιείται μόνο σε εξωτερικούς ή καλά αεριζόμενους χώρους. Να πλένετε τα χέρια και το εκτεθειμένο δέρμα πριν το γεύμα και μετά τη χρήση. Συνιστάται να φοράτε ρούχα που καλύπτουν  το δέρμα το οποίο δεν έχετε επαλείψει ώστε να περιορίζεται η πρόσβαση στα αιμομυζητικά έντομα. Να μην  το εφαρμόζετε πάνω από μία φορά σε διάστημα 24 ωρών και αποφύγετε την υπερκατανάλωση. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά. Φυλάξτε το σε ασφαλές μέρος. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Μακριά από πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Μην επιμολύνετε τρόφιμα, μαγειρικά σκεύη ή επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα. Πρώτες βοήθειες: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε/ Επισκεφθείτε γιατρό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: ΜΗΝ προκαλέσετε εμετό. Ζητήστε ιατρική συμβουλή άμεσα και δείξτε τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Ξεπλύνετε το στόμα. Εάν τα συμπτώματα δεν υποχωρούν, καλέστε γιατρό. Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: ΕΛΛΑΔΑΣ 210 7793777, ΚΥΠΡΟΥ 1401.

  S.C. Johnson Hellas Ltd., Φραγκοκκλησιάς 7, 15125 Μαρούσι, Τηλ. 210 3448000


  Σημεία που ξεχωρίζουν

  • Ισχύς έως 8 ώρες ανά εφαρμογή
  • Να μην χρησιμοποιείται σε παιδιά κάτω των δύο (2) ετών
  • Ιδανικό για υπαίθριες δραστηριότητες
  • Aπωθεί άμεσα τα κουνούπια και τα τσιμπούρια
  • 100ml σπρέι
  Προδιαγραφές προϊόντων
  Μέγεθος100 ml
  0.0 0
  Γράψε τη δική σου αξιολόγηση Άκυρο
  • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
  *
  *
  • Κακή
  • Άριστη
  Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης
  Εικόνα για Fiber Μάσκες Προστασίας FFP2 NR Ελληνικής Κατασκευής 20τμχ. Γκρι

  Fiber Μάσκες Προστασίας FFP2 NR Ελληνικής Κατασκευής 20τμχ. Γκρι

  FFP2-GR-GRAY
  Πιστοποιημένες από ελληνικό οργανισμό βάσει των επίσημων ευρωπαϊκών προδιαγραφών.
  4,90 €
  Εικόνα για Champagne Radiance Cleansing Bar Σαπούνι Σώματος & Προσώπου Dr Botanicals
  Εικόνα για Σετ Μανικιούρ The Barb Xpert 0565