Search
All Categories
  Menu Close

  Εντομοαπωθητικό Σώματος Autan Multi Insect Dry Spray 100ml

  Manufacturer: AUTAN
  Product ID: 7834
  SKU: 318758
  Available in Ετοιμοπαράδοτο
  6,90 €
  i h
  Ship to
  *
  *
  Shipping Method
  Name
  Estimated Delivery
  Price
  No shipping options
  Delivery date: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

  Το Autan® Multi Insect Dry Spray είναι ένα εντομοαπθητικό που αφήνει στεγνή αίσθηση στο δέρμα ενώ προστατεύει ενάντια σε κουνούπια & τσιμπούρια.

  Απωθητικό κατά των κουνουπιών και τσιμπουριών (ΤΠ19) - Ερασιτεχνική χρήση.

  Αερόλυμα, για ατομική προστασία, για το ευρύ κοινό (μη επαγγελματίες χρήστες), για χρήση σε εσωτερικούς (καλά αεριζόμενους) και εξωτερικούς χώρους.

  Απωθεί άμεσα τα τσιμπούρια, τα κοινά, τα τροπικά κουνούπια και τα κουνούπια τίγρης, τα οποία μπορεί να είναι φορείς του ιού του Δυτικού Νείλου, για έως 8 ώρες ανά εφαρμογή.

  Δόση: Εφαρμόζεται με ψεκασμό στα ακάλυπτα μέρη του σώματος του ανθρώπου με την εξής δοσολογία: 1g προϊόντος ανά 645cm² επιφάνειας ανθρώπινου σώματος (ισοδυναμεί με 0.388 mg DEET /cm²). Προκειμένου να επιτευχθεί η παραπάνω δοσολογία διαβάστε τις οδηγίες χρήσης.

  Να μην εφαρμόζεται πάνω από μια φορά σε διάστημα 24 ωρών και να αποφεύγεται η υπερκατανάλωση.

  Δραστική ουσία: N,N-Diethyl-m-toluamide (DEET) 25% (25g/100g).

  Διαβάστε τις συνημμένες οδηγίες πριν από τη χρήση.

  Οδηγίες χρήσης:

  Ανακινήστε καλά πριν από κάθε χρήση. Κρατήστε το δοχείο σε όρθια θέση, σε απόσταση 15-20cm από το δέρμα, κατευθύνοντας την οπή του δοχείου προς την επιφάνεια που θα ψεκάσετε. Ψεκάστε με μια αργή σαρωτική κίνηση, για περίπου 1 δευτερόλεπτο, το εκτεθειμένο δέρμα ως εξής: Ενήλικες: χέρια, πρόσωπο*, λαιμό, πήχη και επάνω μέρος του ποδιού/ πέλματος. Παιδιά άνω των δύο ετών: πρόσωπο*, λαιμό και επάνω μέρος του ποδιού/ πέλματος. *Για το πρόσωπο: ψεκάστε στα χέρια του ενήλικα και επαλείψτε λίγη ποσότητα στο πρόσωπο του ενήλικα ή του παιδιού, αποφεύγοντας τα μάτια και το στόμα. Μέτρα μετριασμού κινδύνου: Να μην χρησιμοποιείται σε παιδιά κάτω των δύο (2) ετών. Να μην χρησιμοποιείται στα χέρια των παιδιών κάτω των δώδεκα (12) ετών. Να μην χρησιμοποιείται κάτω από τα ρούχα. Μην αναπνέετε εκνεφώματα. Όταν επιστρέψετε σε εσωτερικό χώρο, πλύνετε το δέρμα που έχετε επαλείψει με σαπούνι και νερό. Να χρησιμοποιείται μόνο σε εξωτερικούς ή καλά αεριζόμενους χώρους. Να πλένετε τα χέρια και το εκτεθειμένο δέρμα πριν το γεύμα και μετά τη χρήση. Συνιστάται να φοράτε ρούχα που καλύπτουν το δέρμα το οποίο δεν έχετε επαλείψει ώστε να περιορίζεται η πρόσβαση στα αιμομυζητικά έντομα. Να μην το εφαρμόζετε πάνω από μία φορά σε διάστημα 24 ωρών και αποφύγετε την υπερκατανάλωση. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά. Φυλάξτε το σε ασφαλές μέρος. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Μακριά από πηγές ανάφλεξης. Μην καπνίζετε. Μην επιμολύνετε τρόφιμα, μαγειρικά σκεύη ή επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα. Πρώτες βοήθειες: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε/ Επισκεφθείτε γιατρό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: ΜΗΝ προκαλέσετε εμετό. Ζητήστε ιατρική συμβουλή άμεσα και δείξτε τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Ξεπλύνετε το στόμα. Εάν τα συμπτώματα δεν υποχωρούν, καλέστε γιατρό. Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: ΕΛΛΑΔΑΣ 210 7793777, ΚΥΠΡΟΥ 1401.

  Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210-7793777
  S.C. Johnson Hellas Ltd., Φραγκοκκλησιάς 7, 15125 Μαρούσι, Τηλ. 210 3448000


  Σημεία που ξεχωρίζουν

  • Ισχύς έως 8 ώρες ανά εφαρμογή
  • Να μην χρησιμοποιείται σε παιδιά κάτω των δύο (2) ετών
  • Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα απωθεί άμεσα τα κουνούπια και τα τσιμπούρια
  • Στεγνή αίσθηση στο δέρμα
  • 100ml σπρέι
  Products specifications
  Μέγεθος 100 ml
  0.0 0
  Write your own review Close
  • Only registered users can write reviews
  *
  *
  • Bad
  • Excellent
  *
  *
  *
  Customers who bought this item also bought