Αναζήτηση
Για τηλεφωνική παραγγελία, κάλεσε στο 210 6003789 (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 - 18:00)
Όλες οι Κατηγορίες
  Μενού Close

  Αντιπαγετικό Ύφασμα Κομμένο 1.6x100 m 30gr Bradas - AWW3016100

  Κατασκευαστής: Bradas
  Αντιπαγετικό ύφασμα για την προστασία θάμνων, δένδρων και ευάισθητων φυτών αλλά καλλιεργειών φρούτων και λαχανικών. Ρολλό 1.6x100 m.
  ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 29591
  SKU: BS-540
  Διαθεσιμότητα: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες
  74,00 €
  i h
  Ship to
  *
  *
  Τρόπος αποστολής
  Όνομα
  Εκτιμώμενη παράδοση
  Τιμή
  Δεν υπάρχουν πληροφορίες
  Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

  Αντιπαγετικό ύφασμα κομμένο της Bradas με διαστάσεις 1.6 x 100m. Το ύφασμα προστατεύει τους θάμνους, τα δένδρα και τα ευαίσθητα φυτά από τον παγετό, χαλάζι, χιόνι και δυνατό αέρα. Αυξάνει την θερμοκρασία και την υγρασία κάτω από το κάλυμμα, παρέχοντας ιδανικές συνθήκες, για να ανταπεξέλθουν τα φυτά τον χειμώνα. Επιτρέπει να περάσει το φως, το νερό και ο αέρας. Είναι ανθεκτικό στις ακτίνες UV . Ακόμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καλλιέργεια φρούτων και λαχανικών.

  Πώς λειτουργεί;

  Τα κύτταρα του φυτού παγώνουν όταν η θερμοκρασία αίσθησης πέσει κάτω από το μηδέν για αρκετή ώρα. Αυτό συνήθως συμβαίνει σε συνθήκες έντονης εξάτμισης της υγρασίας που βρίσκεται πάνω στα φύλλα. Τέτοιες συνθήκες επικρατούν τις πρώτες πρωινές ώρες που ο ήλιος έρχεται σε απευθείας επαφή με τα φύλλα ή όταν επικρατούν έντονοι άνεμοι. Το αντιπαγετικό ύφασμα προστατεύει επιτρέποντας την φωτοσύνθεση και τη σωστή αναπνοή των φυτών. Παράγεται από υδρόφοβο υλικό, το οποίο δεν συγκρατεί την υγρασία, αποτρέποντας έτσι την ανάπτυξη μυκητολογικών ασθενειών.