Αναζήτηση
Για τηλεφωνική παραγγελία, κάλεσε στο 210 6003789 (Δευτέρα - Κυριακή 09:00 - 21:00)
Όλες οι Κατηγορίες
  Μενού Close

  Ανταλλακτικό Για Εντομοαπωθητική Συσκευή Night & Day Raid

  Κατασκευαστής: Raid
  ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 7558
  SKU: 341770
  Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
  5,08 €
  i h
  Ship to
  *
  *
  Τρόπος αποστολής
  Όνομα
  Εκτιμώμενη παράδοση
  Τιμή
  Δεν υπάρχουν πληροφορίες
  Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

  Το Raid Night & Day® προστατεύει από κουνούπια, κουνούπια τίγρης και μύγες για έως 240 ώρες και δεν περιέχει άρωμα.

  Το ανταλλακτικό Raid Night & Day® αποτελείται από ένα καινοτόμο πυριτιούχο πλακίδιο (στο οποίο έχει απορροφηθεί η δραστική ουσία χωρίς να απαιτείται η χρήση διαλύτη), το οποίο στηρίζεται σε πλαστική βάση τριγωνικού σχήματος, έτσι ώστε να αποφεύγεται η επαφή των χρηστών με τη δραστική ουσία όταν αλλάζουν το ανταλλακτικό.

  Σημεία που ξεχωρίζουν

  • Προστασία μέρα ή νύχτα*
  • Για κουνούπια, κουνούπια τίγρης & μύγες
  • Χωρίς Άρωμα
  • Τεχνολογία με πυριτιούχο πλακίδιο - χωρίς διαρροές**
  • 1 ανταλλακτικό διαρκεί έως 240 ώρες
  • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας έως 5W ανά ώρα
  • Περιέχει 1 Ανταλλακτικό

  *Έως 12 ώρες ημερησίως.
  **Η δραστική ουσία έχει απορροφηθεί από το πυριτιούχο πλακίδιο έτσι ώστε να μην διαρρέει

  Τρόπος εφαρμογής:

  Το ανταλλακτικό Raid Night & Day® αποτελείται από ένα καινοτόμο πυριτιούχο πλακίδιο (στο οποίο έχει απορροφηθεί η δραστική ουσία χωρίς να απαιτείται η χρήση διαλύτη), το οποίο στηρίζεται σε πλαστική βάση τριγωνικού σχήματος, έτσι ώστε να αποφεύγεται η επαφή των χρηστών με τη δραστική ουσία όταν αλλάζουν το ανταλλακτικό. Το ανταλλακτικό επίσης φέρει ενσωματωμένο πλαστικό περιέκτη με «δείκτη διάρκειας χρήσης» (γαλάζιο υγρό), διαχωρισμένο από το πλακίδιο, ώστε ο χρήστης να αντιλαμβάνεται πότε απαιτείται αλλαγή του ανταλλακτικού. Το ανταλλακτικό «κουμπώνει» στην ηλεκτρική συσκευή.

  1. Για να συναρμολογήσετε τη συσκευή: Ανοίξτε το ασημί φακελάκι & βγάλτε το ανταλλακτικό κρατώντας το από το τριγωνικό κέλυφος. Εισάγετε το ανταλλακτικό στην υποδοχή της συσκευής και περιστρέψτε το με τη φορά των δεικτών του ρολογιού ώστε να ασφαλίσει.

  2. Για να προετοιμάσετε τον δείκτη διάρκειας χρήσης του προϊόντος: Βγάλτε το ασημί φύλλο από το πάνω μέρος του ανταλλακτικού φανερώνοντας τον «δείκτη διάρκειας χρήσης» (γαλάζιο υγρό). Το γαλάζιο υγρό θα εξατμιστεί μόνο κατά τη διάρκεια της χρήσης, όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη με το ρεύμα. Αλλάζετε το ανταλλακτικό όταν το γαλάζιο υγρό έχει εξατμιστεί.

  3. Για να ενεργοποιήσετε το προϊόν, τοποθετήστε τη συσκευή σε πρίζα 220V. Οποιοσδήποτε προσανατολισμός της συσκευής θεωρείται αποδεκτός. Ένα κόκκινο φωτάκι δείχνει ότι η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία. Η δράση κατά των κουνουπιών και μυγών αρχίζει 10 λεπτά μετά την ενεργοποίηση της συσκευής. Για καλύτερα αποτελέσματα συνιστάται η ενεργοποίηση της συσκευής τουλάχιστον για 1 ώρα στο χώρο εφαρμογής.

  4. Χρησιμοποιήστε το νύχτα ή μέρα έως 12 ώρες ημερησίως. Ένα ανταλλακτικό διαρκεί 240 ώρες. Ο δείκτης διάρκειας χρήσης θα σας ενημερώσει όταν θα πρέπει να αλλάξετε το ανταλλακτικό για να ανανεώσετε την προστασία από τα κουνούπια και τις μύγες. Ένα ανταλλακτικό διαρκεί 20 ημέρες αν χρησιμοποιείται 12 ώρες ημερησίως. Εναλλακτικά θα διαρκέσει 30 μέρες ή 30 νύχτες εάν χρησιμοποιηθεί για 8 ώρες την ημέρα ή 8 ώρες τη νύχτα αντίστοιχα. Χρησιμοποιείτε μόνο  Raid Night & Day® ανταλλακτικά για τη συσκευή.

  Για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή, απλά βγάλτε την από την πρίζα.

  Δραστική ουσία: Transfluthrin 13,4% β/β (13,4g/100g), 300mg/πλακίδιο

  Προφυλάξεις

  Επιβλαβές σε περίπτωση κατάποσης. Προξενεί ερεθισμό του δέρματος. Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις.

  Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό. Μην τρώτε, πίνετε ή καπνίζετε, όταν χρησιμοποιείτε αυτό το προϊόν.Διάθεση του περιεχομένου / περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς / εθνικούς κανονισμούς.

  Πρώτες Βοήθειες: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Καλέστε το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό, εάν αισθανθείτε αδιαθεσία.

  Να χρησιμοποιείται με ανοικτά παράθυρα σε πρίζες κοντά στο ανοικτό παράθυρο και σε σημείο όπου δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε παιδιά.
  Σε περίπτωση επαφής του πλακιδίου με το δέρμα, πλυθείτε αμέσως με σαπούνι και νερό. Μη σκεπάζετε τη συσκευή με οποιοδήποτε αντικείμενο όταν βρίσκεται σε λειτουργία. Μην αγγίζετε την συσκευή με μεταλλικά αντικείμενα ή βρεγμένα χέρια. Απομακρύνετε ή καλύψτε ενυδρεία και κλουβιά ζώων πριν την εφαρμογή. Κλείστε τα φίλτρα εξαερισμού των ενυδρείων κατά τη χρήση. Μακριά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές. Μην τρυπάτε το δείκτη διάρκειας χρήσης (γαλάζιο υγρό). Κρατήστε την εξωτερική συσκευασία καθ' όλη την χρήση για τις οδηγίες χρήσης και προφύλαξης.
  Αντίδοτο: Δεν υπάρχει. Ακολουθήστε συμπτωματική θεραπεία.
  Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210-7793777.
  S.C. Johnson Hellas Ltd., Φραγκοκκλησιάς 7, 15125 Μαρούσι, Τηλ. 210 3448000.

  0.0 0
  Γράψε τη δική σου αξιολόγηση Άκυρο
  • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
  *
  *
  • Κακή
  • Άριστη