Αναζήτηση
Για τηλεφωνική παραγγελία, κάλεσε στο 210 6003789 (Δευτέρα - Κυριακή 09:00 - 21:00)
Όλες οι Κατηγορίες
  Μενού Close

  Ανταλλακτικό Αρωματικό Χώρου Ηλεκτρικής Συσκευής Air Wick με Φυσικά Αιθέρια Έλαια Sparkling Peach & Apricot 19ml

  Κατασκευαστής: Airwick
  Limited Edition Air Wick Ανταλλακτικό Ηλεκτρικής Συσκευή Διάχυσης Αρώματος Sparkling Peach & Apricot 19ml
  ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 13986
  SKU: 3229101
  Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο
  5,69 €
  i h
  Ship to
  *
  *
  Τρόπος αποστολής
  Όνομα
  Εκτιμώμενη παράδοση
  Τιμή
  Δεν υπάρχουν πληροφορίες
  Χρόνος παράδοσης: 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

  Η νέα σύνθεση περιέχει Συστατικά Φυσικής Προέλευσης* με έγχυμα φυσικών αιθέριων ελαίων, φτιαγμένα για να σας προσφέρουν μια μοναδική αρωματική εμπειρία.

  Aναζωογονηθείτε από το άρωμα φρέσκων, ζουμερών φρούτων που ο συνδιασμός τους αναδύει ένα ζωηρό και αναζωογονητικό άρωμα. Γεμίστε κάθε γωνιά του δωματίου σας με αρώματα εμπνευσμένα από τη φύση για να δημιουργήσετε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

  Διάρκεια αρώματος έως και 120 ημέρες**


  *Η σύνθεση περιέχει τουλάχιστον 50% συστατικά φυσικής προέλευσης, συστατικά φυσικήςπροέλευσης που διατηρούν το 50% της φυσικής τους κατάστασης µετά την επεξεργασία τους.
  **Στο χαμηλό επίπεδο χρήσης για χρήση 12 ώρες την ηµέρα.


  Χαρακτηριστικά:

  Φυσικά αιθέρια έλαια από ανοιξιάτικα λουλούδια και φυτά

  120 ημέρες συνεχούς αρωματισμού

  ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Χρησιμοποιείτε μόνο με Air Wick ή Botanica by Air Wick ηλεκτρική συσκευή.
  Ξεκουμπώστε το καπάκι από το μπουκαλάκι του αρώματος και εισάγετέ το στη συσκευή διάχυσης, μέχρι να ακουστεί ένα "κλικ". Συνδέστε τη συναρμολογημένη συσκευή σε όρθια θέση σε μια πρίζα και προσαρμόστε τη ρύθμιση αρώματος σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Περιστρέψτε το βύσμα της συσκευής για καλύτερη προσαρμογή στην πρίζα. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ -ΞΗΣ - ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ
  ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ Ή ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ. ΜΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ. Εάν η συσκευή φθαρεί, κλείστε το ρεύμα πριν την αφαιρέσετε. Μη χρησιμοποιείτε με επεκτάσεις καλωδίων ή πολλαπλούς υποδοχείς.Για εσωτερική χρήση μόνο. ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΡΘΙΑ ΘΕΣΗ. ΜΗΝ ακουμπάτε τη συσκευήμε βρεγμένα χέρια ή μεταλλικά αντικείμενα, μην τοποθετείτε κοντά σε πηγή θερμότητας ή σε απευθείας επαφή με τον ήλιο, σε γυαλισμένες, βαμμένες ή πλαστικές επιφάνειες. ΜΗΝ παρεμποδίζετε ή μπλοκάρετε τη ροή αέρα από τη μονάδα, μην το χρησιμοποιείτε σε μικρούς κλειστούς χώρους με κατοικίδια ζώα χωρίς επαρκή εξαερισμό ή μη χρησιμοποιείτε τη συσκευή χωρίς διακοπή - Να την απενεργοποιείτε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αφήστε διάστημα 50εκ. πάνω και γύρω από τη συσκευή κατά τη χρήση. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ AIR WICK ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΙΑΧΥΣΗΣ ΑΡΩΜΑΤΟΣ - ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΛΛΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΔΙΑΧΥΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑΣ Ή ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ. ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΗΛΙΚΕΣ. Να μη χρησιμοποιείται από παιδιά και άτομα με μειωμένες σωματικές, αισθητηριακές ή διανοητικές ικανότητες. ΑΠΟΡΡΙΨΗ: Παρακαλώ ανακυκλώστε μόλις αδειάσει (σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς). Απορρίψτε το μπουκαλάκι στον κατάλληλο κάδο ανακύκλωσης (σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς). Άτομα με ευαισθησία στα αρώματα πρέπει να είναι προσεκτικά όταν χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν.

  Προδιαγραφές προϊόντων
  Τεμάχια1
  Τύπος ΑρωματικούΈλαια & Ανταλλακτικά
  0.0 0
  Γράψε τη δική σου αξιολόγηση Άκυρο
  • Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια
  *
  *
  • Κακή
  • Άριστη